2777
2789
عنوان

بورس خونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 107 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خاله ریزه نبود . عروس کوچولو بود که خودشو عقل کل بورس میدونست و پول مفت بهش مزه کرده بود همه رو تشوی ...

دقیقا هی اینو بخرید اونو بخرید چقدر گفتم اطلاعی ندارید نرید

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

اگه راستشو میخوایند بورس فعلا همین رواله تا انتخابات امریکا توی پاییز یعنی دوروز سبزه سه چهار روز قرمز 

فعلا سیو سود کردن و یسری سهاما رو بیرون کشیدن بهترین راه حله

تا پاییز که شد دوباره میفته روی غلتک

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
خاله ریزه نبود . عروس کوچولو بود که خودشو عقل کل بورس میدونست و پول مفت بهش مزه کرده بود همه رو تشوی ...

همون که باردار بود میگفت دیگه کار نمیکنم?

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
همون که باردار بود میگفت دیگه کار نمیکنم?

اره سیسمونیش نشون نمیداد😃 کرونا گرفت 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اشتباه؟خب داره جیب مردم عادی رو خالی میکنه با این بالا پایین کردنا

خب آره دیگه واقعا اشتباه کرد

بازار بورس که جای هرکسی نیست

مثه اینکه من یهو پاشم برم بازار خودرو بدون هیچ تجربه و دانشی معلومه که ضرر میکنم

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...