2777
2789
عنوان

بورس خونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 107 پست

✅سیکل های ریاست جمهوری

نگاهی به سیکل های ریاست جمهوری ادوار گذشته خالی از لطف نیست.......

1️⃣آقای هاشمی رفسنجانی

در دولت دوم آقای هاشمی در سال های 74 و 75 دو سال تورم سنگین داشتیم که به تبع آن بورس نیز با رشد خیره کننده همراه بود. پس از دو سال رویایی با روی کار آمدن آقای خاتمی بورس به رکورد عمیق فرو رفت. (سیاست های انبساطی ناشی از آزاد سازی نرخ ارز باعث رشد آن دو سال شده بود)

2️⃣آقای خاتمی

در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی نیز دو سال طلایی داشتیم سال های 81 و 82 که دقیقاً در دولت دوم ایشان رخ داد. که از نیمه دوم سال 83 بورس وارد یک رکود عمیق شد. (سیاست های انبساطی ناشی از آزاد سازی نرخ ارز باعث رشد آن دو سال شده بود)

3️⃣ آقای احمدی نژاد

در دوران ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد هم با روی کار آمدن ایشان بورس وارد رکود عمیق شد و دو سال طلایی دولت ایشان مربوط به دولت دوم ایشان است که بورس در سال های 91 و 92 سال های طلایی داشت. (سیاست های انبساطی ناشی از آزاد سازی نرخ ارز باعث رشد آن دو سال شده بود)

4️⃣آقای روحانی

چند ماه پس از روی کار آمدن آقای روحانی بورس وارد رکود عمیق شد و عملاً تا دولت دوم ایشان از بازدهی بورس خبری نبود. همانند چرخه های گذشته ادوار قبل ریاست جمهوری بشاهد دو سال رویایی 97 و 98 در بورس بودیم (حتی کمی سال 99 ) (سیاست های انبساطی ناشی از آزاد سازی نرخ ارز باعث رشد آن دو سال شده بود)

بنظر می رسد از اینجا به بعد در بورس بازی و خرید و فروش سهام باید کمی رویه را تغییر داد. در میان مدت( فارغ از هیجانات دو سویه بازار در کوتاه مدت) باید دنبال پایان یک بازی سنگین افزایشی بود و خود را برای دوره ای( میان مدت به بالا) فعالیت  در فاز نوسان های کوتاه مدت  آماده کرد.

استراتژی های مبتنی بر نوسان گیری در بازار 3-4 سال آتی شاید بهترین سبک استراتژی باشد ......

@NimaAzaadi

والا ما حدود صد میلیون گذاشتیم حدود۱۸ میلیون از سودش ضرر کردیم الانم از پول خودمون ۴ میلیون ولی دوسه روزه بازش نکردم ببینم چقد کم شده.

فقط باید صبر کنی 

فمینیستیم🤗 اگه توم فمنیستی لایکم کن و بهم بگو            همون seeeelinسابقم😎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقدر امید بستم

تا چند ماهی خوب بود

از یک اسفند رفتم، پولم تا دو ماه پیش سه برابر شد

الان هی داره پر پر میشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
چقدر امید بستم تا چند ماهی خوب بود از یک اسفند رفتم، پولم تا دو ماه پیش سه برابر شد الان هی داره ...

باید همون موقع که سود خوب داد میکشیدی بیرون نباید طمع میکردی ما هم طمع کردیم الان همش ضرره

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
چه قدر پول گذاشتید؟

راستش میخاستم بیشتر بذارم

خدا رو شکرتو همین سایت توصیه میکردن با کم شروع کنین تا راه بیفتین بعد پول زیاد بیارین

شستا یه تومن گرفتم

شگویا500 تومن

فولاد500 تومن

پول گذاشتم برای دارا دوم ولی با این وضعیت پشیمون شدم

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
اخه یه سهم مثه فولاد شگویا دوماه منفی 5 میخوره

مهم نیست

سهمایی مثه فولاد اینقد بنیاد خوبی دارن که جای نگرانی نیست

یه رشد شارپی تمام این اصلاحاتو جبران میکنه

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
تو وعروس کوچولو و چندتا کاربر کله گنده همین جور بچه ها رو تشویق میکردین. اینجا یه مدت شده بود آموزشگ ...

سینابورس کجاس?

چرا نیستش

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
اخه یه سهم مثه فولاد شگویا دوماه منفی 5 میخوره

شگویا نفتیه خوب نیست نخرید نفتی ریسکه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
مهم نیست سهمایی مثه فولاد اینقد بنیاد خوبی دارن که جای نگرانی نیست یه رشد شارپی تمام این اصلاحاتو ...

کی پس?

خیلی طول کشیده

معلوم هم نیست کی درست بشه