2777
2789
عنوان

گربه هام باهام قهر کردن😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 62 پست
من خیلی چندشم میشه حیوون تو خونه باشه. ولی بعضیا دوست دارن بدونم کسی نگه میداره بهش نزدیک نمیشم، خو ...

بهتر که نزدیک نمیشین مطمن باشین اونام علاقه ای ندارن که بهشون نزدیک شین راسش منو همسرم از آدما وقیح بیشتر چندش امون میشه میگیم کسایی که از حیوون بدشون آدما بد ذات ترسناکی ان که فقط خودشون میبینن و هرکی میگه ببینم وای اگه حیوون داری ما نمیایم خیلی شیک میگیم به درک نیا 😃 یا کسی میگه ببینم مو تو چایی ام نریخته باش میگیم در خروجی اونور برو بیرون آدما دنبال و نفع و ...نبودنشون بهتر از بودنشون و این طفلیا نمیتونن بگن ما مریضیم حالمون بده همه انسان ها میتونن به دروغ گدایی کنن پول به جیب بزنن الکی ادای مریضارو دربیارن منو شوهرم هر گربه سگی که مریض میاریم خونه میبریم دامپزشکی درمان اشون میکنیم تهشم میدونیم بتیغ نیسن ا هزاران آدم کثیفی که تو خلوت خودشون معلوم نیس چیکار میکنن و چقد کثیفن تمیز ترن شامپو ها واکسن هاشون از مال انسان خیلی گرون تر و از خیلی از انسانها تمیز ترن شماهم لطفا عقایدت واسه خودت نگهدار دیگران به عقاید پوچ ات دعوت نکن مرسی 😍😉

بهتر که نزدیک نمیشین مطمن باشین اونام علاقه ای ندارن که بهشون نزدیک شین راسش منو همسرم از آدما وقیح ...

چندش شمایی با این حرفای وقیحانه

بهتره بدونی که من گربه دارم خودم🙂

متاسفم که رفتی گشتی پیامای چند سال پیش رو ریپ کردی

خیلی بیکاری👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر که نزدیک نمیشین مطمن باشین اونام علاقه ای ندارن که بهشون نزدیک شین راسش منو همسرم از آدما وقیح ...

۴ ساعته عضو شدی دوره افتادی چرت و پرت میگی

برو بگیر بخواب

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو