2777
2789
عنوان

کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 28 پست
میتونه اگ کنکور امسال میداد نمیتونست ی سال فقط محروم میشن 

ممنون عزیزم 🙏

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب این ترمم ثبتنام کنه اگر لازمه در هر صورت که نمیخواد انگار زنگ بزن سازمان سنجش ذقیق راهتماییت میک ...

عزیزم شماره سازمان سنجشو میدونی از کجا بایذ پیدا کنم؟ تو سایتشون ندیدم صدوهیجده هم نداشت

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 

اوکی  بزار امتحان کنه ببینه چ اشتباه بزرگی کرده شمام تماشا کن😏

شما جای فضولی زندگی دیگرانو کردن برو ادبیات حرف زدنتو درست کن کارشناس کنکور

چه جالب  پزشکی شبانه هم داره      ۹۸ نداشت

اره عزیزم البته شبانه نبود اسمش یه حالت پردیس طوری بود ولی توی دانشگاه دولتی ای که همه میخوندن ... 

شما جای فضولی زندگی دیگرانو کردن برو ادبیات حرف زدنتو درست کن کارشناس کنکور

هاه گلم من فضولی نکردم شما تاپیک عموووومی زدی 

به جای اینکه من ادبیات یاد بگیرم شما برو چند واحد واژه شناسی دبستان پاس کن تا بفهمی تاپیک عمومی یعنی چی 

اگه نظر نمیخاستی چرا تاپیک زدی؟ 

فرهنگ اداب معاشرت یاد بگیر 😒👎

هاه گلم من فضولی نکردم شما تاپیک عموووومی زدی  به جای اینکه من ادبیات یاد بگیرم شما برو چند وا ...

تاپیک عمومیه برای جواب دادن به سوال من ولی حرف بی ربط زدن و تربیت نداشتتو به رخ کشیدن توجیهی نداره . 

شما فعلا از مادرت برو بخواه ادب یادت بده بعد بیا جلسه تاپیک عمومی و قفل بزار 

خواهش میکنم شما یه نفر برای من از ادب صحبت نکن

تو خوبی به سلامت 

اولی روابط عمومی دومی اداریشه 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
اولی روابط عمومی دومی اداریشه 

مرسی عزیزم لطف کردی