2777
2789
عنوان

فرار

| مشاهده متن کامل بحث + 4797 بازدید | 61 پست
معلومه دلش خیلی پره که اینجوری نوشته چون خودش میدونه داستان چیه ولی خیلی کلی اینجا بیان کرده که ما ا ...

ن بابا من اگر میدونستم انقد بدبخته اون ی ذره گلگی از دزدیا و کلکاشم نداشتم چ دل پری !

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاقش بده برو شوهر پولدار و شجاع بگیر عزیزدلم

تورو خدا ووش همینکارو میکنم نترس 

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم 
چ میدونم میگم ک ناقصه زشتم هست پولم نداره ترسش مرض گونست ازین ترسا ک میخواد بچه هامو ب کشتن بده خیال ...

خب زشت و ناقص بودنش که همون اول هم بوده همینطوری انتخابش کردی . ولی ترس از چی داره که جون بچهات در خطره ؟ معتاده؟

عشقم واضحتر بنویس منکه چیزی نفهمیدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چ میدونم میگم ک ناقصه زشتم هست پولم نداره ترسش مرض گونست ازین ترسا ک میخواد بچه هامو ب کشتن بده خیال ...

خودت میفهمی چی داری میگی.عزیزم افکاری ک تو ذهنت بووه از وسطاش داری تاپیک میزنی.میخوای بری استراحت کنی؟

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چرا بچه هاتو ب کشتن بده مگه چیکار میکنه

ترس ی اعضای خونواده مخصوصا پدر بچه هارو ب کشتن میده حماقتاشم همینطور اگر نمیدونی پیش میاد برات متوجه میشی عجله نکن

وای من میخندم نمیخوابم 😆شنیده بودم از زن کمترو ندیده بودم ولی 🤣🤣🤣🤣🤣۴ صبح 😆😆😆😆😆😆

چی زدی اسی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خودت میفهمی چی داری میگی.عزیزم افکاری ک تو ذهنت بووه از وسطاش داری تاپیک میزنی.میخوای بری استراحت کن ...

تو نمیفهمی خوب برو چ اصراریه وقتی نمیفهمی نظر بدی!

چی زدی اسی

همونک تو گیرت نمیادو