2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 75 پست
الان خونه مامانمم به زوووور جاروبرقی گرفتم کشیدم درشونو پاک کردم🤣🤣فردا صبح هم میخوام پله برم و پیا ...

اره واقعا همینجوری هی کار کن

ولی واس سزارین اصلا عجله نکن حالا ک خودتم طبیعی دوست داری

اره واقعاااا😂😂😂 حالا طفلک دلشم میخواستاااا ولی خیلییی خودداری میکرد اصلا امروز ک شنید چقد تاکی ...

حالا شوهر منم روز شماری میکنه واس بعد هر چی میگم شیش هفته دیگه اصلا نمیشه بیا الان انجام بده دردام شروع شه نمیاد میگه واس دخترم خطر داره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره واقعا همینجوری هی کار کن ولی واس سزارین اصلا عجله نکن حالا ک خودتم طبیعی دوست داری

میترسم نرم سزارین آخر هم درد طبیعی بکشم هم سزارین شم 😁😁میگم یه باره دیگه فردا برم نامه بگیرم تموم شه بره

حالا شوهر منم روز شماری میکنه واس بعد هر چی میگم شیش هفته دیگه اصلا نمیشه بیا الان انجام بده دردام ش ...

😂😂😂😂

ای جانمممم

بذار زایمان کنی

بعدش میفهمه چ موقعیتایی رو از دست داده

حالا تا ۶ هفته ک کلا هیچی

بعدشم ک باید جلوگیری باشه

اون موقع قدر عافیت الان و میدونه😂😂😂

😂😂😂😂 ای جانمممم بذار زایمان کنی بعدش میفهمه چ موقعیتایی رو از دست داده حالا تا ۶ هفته ک کلا ...

ما جلوگیریمون چهار سال طبیعی بودش به نظرت بعد زایمان خطرناکه؟؟

میترسم نرم سزارین آخر هم درد طبیعی بکشم هم سزارین شم 😁😁میگم یه باره دیگه فردا برم نامه بگیرم تموم ...

ن عزیزم نگران نباش

اگه بچت تو کانال باشه و مدفوع نکنه یا خدایی نکرده اتفاقات اون لحظه ای مثل افت فشار و اینچیزا نداشته باشه،فقط همون درد طبیعی و میکشی و ب سزارین نمیرسی ان شاالله

ن عزیزم نگران نباش اگه بچت تو کانال باشه و مدفوع نکنه یا خدایی نکرده اتفاقات اون لحظه ای مثل افت فش ...

خب دقیقا از همینا میترسم مادرشوهرمم هر روز همینا رو میگه واسم

ما جلوگیریمون چهار سال طبیعی بودش به نظرت بعد زایمان خطرناکه؟؟

ارههه

من دکتزی ک برای مراقبتای قبل بارداری پیشش میرفتم میدیدم چقد ب اونایی ک تازه زایمان کردن تاکید داشت رو جلوگیری

همش میگفت رحمت تا ی مدت دنبال بچه میگرده

کاملاااا امادگی پذیرش اسپرم و داره

حتی خیلیا رو نامه معرفی ب بهداشت میداد ک فقط ب یک روش اکتفا نکنن

کارمون درومده🤣🤣من که قرص نمیخورم 

😂😂😂

حساسی ب قرص؟؟

ما تو عقدمونم رابطه کامل داشتیم

انقدددددد جفتمون میترسیدیم طبیعی و قرص و ک.ا.ن.د.و.م و باهم استفاده میکردیم😂😂😂

نه بابا هیچ علایمی ندارم

خب پس نگران نباش

پیاده روی و پله رو انجام بده

گرمیجاتم بخور(ن زیادا)

مثلا تو چاییت زعفرونم بریز،شربت زعفرون یکم غلیظتر از حالت معمول بخور،گل گاو زبون و این چیزا

ان شاالله ب سلامنی زایمان میکنی

😂😂😂 حساسی ب قرص؟؟ ما تو عقدمونم رابطه کامل داشتیم انقدددددد جفتمون میترسیدیم طبیعی و قرص و ...

اره یه بار خوردم تا پای مرگ رفتم،ما چهارسال فقط طبیعی داشتیم آخه مگه باردار میشدمم مهم نبود

اره یه بار خوردم تا پای مرگ رفتم،ما چهارسال فقط طبیعی داشتیم آخه مگه باردار میشدمم مهم نبود

خب پس اگر نمیخوای حتما ب دکترت بگو راه های دگ بهت پیشنهاد بده

بازم نمیشه تو کار خدا دخالت کرد

ببینیم اخر کی زودتر زایمان میکنه😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز