2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 75 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودش اون هفته گفت تا هفته بعد زایمان نکردی نامه میدم بهت

ان شاالله در هر صورت برات خیر باشه و نی نی گلت رو سالم در آغوش بگیری

آرامم کن خدا...تنها تو آرام کننده ای..تنها تو صبر دهنده ای...از حکمتت چیزی نمیدانم...تغییر ده حالم را به بهترین حال..دلتنگ  دخترم هستم که  فقط دو روز مال من بود و سهم خاک شد.🖤😭

عزیزم منم مثل توام

امروز ب بیمارستان زنگ زدم گفتن تا ۴۰ هفته ۶ روز خطری نداره

پیش دکترمم نرفتم دگ چون اصلا اعتقادی ب تحریک کردن و این چیزا نداره

رفتم پیش ماما

اولین چیزی ک پرسید این بود ک نزدیکی داری یا نه

گفتم دکترم ممنوع کرده.دوهفتس ندارم

گفت دکترا اگر جفتت پایین نباشه،بچتم مشکلی نداشته باشه،الکی اینو میگن ک ب سزارین بکشوننت

همه ازمایش و سونوهام و نگاه کرد

گفت اصلا تو مشکلی نداری

کاش حداقل از هفته قبل نزدیکی میداشتی

گفت ۳ دونه هل و بکوب با یک چهارم ق م خوری زعفرون و ۲ ق گلاب،بریز تو دولیوان اب جوشیده.۵ دقیقه ک دم کشید بخور

خیلیم ب کار کردن تاکید کرد.کارایی مثل لباس شستن و چیزایی شبیه ب این(تو نحوه ی نِشَستن)

عزیزم منم مثل توام امروز ب بیمارستان زنگ زدم گفتن تا ۴۰ هفته ۶ روز خطری نداره پیش دکترمم نرفتم دگ ...

دکتر من که یه خانم بسیار مومن و مجرب و آدم حسابیه و خیلی به زایمان طبیعی اعتقاد داره بهم گفت دو هفته آخر حتما نزدیکی داشت به صورت روتین. و تاکید کرد تو کل بارداری هیچ ممنوعیتی برای نزدیکی نیست ولی دو هفته آخر حتما چند بار رابطه داشته باش تا زایمانت راحت بشه.

دکتر من که یه خانم بسیار مومن و مجرب و آدم حسابیه و خیلی به زایمان طبیعی اعتقاد داره بهم گفت دو هفته ...

خدا خیرش بده بهت گفت

دکتر منم خیلی مذهبی و مومنه

ولی نمیدونم چرا برام ممنوع کرد

طفلک ماماعه میگفت اخه الان مثلا تا کسی در نزنه ک ادم نمیره در و باز کنه

نزدیکی مثل همون در زدنه

حتی اگرم کیسه اب و پاره نکنه،دردت و شروع نکنه،مسیر واژنت و اماده و نرم میکنه برای خروج بچه

عزیزم ما اصلا رابطه نداشتیم شوهرم میگه بچه چیزیش میشه 

بچه تو کیسه ی ابه و چیزیش نمیشه

نمیدونم بخدا من اصلا صلاحیت توصیه کردن چیزی رو ندارم

ولی قبل اینکه بری بیمارستان،سونو و ازمایشات و ببر ب یک ماما نشون بده

2790
2778
2791
2779
2792