سلام توتاپیک قبلیم گفتم شوهرم تواینستا بهم خیانت کرده حالا منم دیروز رفتم قهر خونه بابام از دیروز همش میگه غلط کردم ببخشید شرمندتم وبرای اولین و آخرین باره حتی پیشم گریه کرد و گفت اگه منو نبخشی خودمو میکشم از این حرفا حالا موندم چیکار کنم نمیتونم کاری و کرده رو فراموش کنم از یه طرفم میترسم بلایی سر خودش بیاره چون مطمعنم اگه بگه میکنه
عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
همینطوری بلند نشی برگردی حتما یه امتیاز ازش بگیرحتما. چون اینجور که بوش میاد بدردت میخوره. مثلا حق طلاق.
بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم الان آمار خیانت خیلی رفته بالا متاسفانه خانما هم به خاطر بچه هاشون صبر میکنن همین باعث شده مردا بدتر بشن و به خیانت ادامه بدن میگن زنمون واسه بچه ها میمونه و هر غلطی بخوان میکنن اما به نظر من تو هم حق زندگی داری پس به خودت و ایندتم فکر کن
چه جوری تحمل میکنی من از دیروز انگار دنیا واسم تموم شده چون واقعا عاشقش بودم
درکت میکنم اولین بار که دیدم بدجور شوک بهم وارد شد الان دوساله سرگیجه های کاذب دارم که ماله اعصابه ولی بچه دارم بخاطرش مجبورم بسازم الان فقط میگم سلامتی خودم گور باباش هر غلطی میخواد بکنه با اینکه عاشقشم
میشه بدون دادگاه رفتن مگه حق طلاق و گرفت یا حضانت بچه ها
مردا همشون همینن یه تعهد ازش بگیر برو سر خونه زندگیت ول کن طلاق بخدا بدتره نمیتونی تنهایی از پس بچه بزرگ کردنم بربیای بعد یه مدت فراموش میکنی همش رابطه های الکی و سرگرمیه میزاره کنار خودتم که میگی تازه شروع کرده پس چیزی نیست