2821
2789
عنوان

دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 25 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم گرفته خیلیم گرفته شوشوم خیلییییییی خوبه اما زود قضاوت میکنه روزی هزار بار دلمو میشکنه وهزار بارب ...

مث من اونم همینجوریه ولی واقعد دلمو میشکنه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
دعام کن دلتنگم

ایشالا ب مراد دلت برسی عزیزم❤

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
مث من اونم همینجوریه ولی واقعد دلمو میشکنه

میشکنه اما در طول این دوسال زندگی هیچییی برام کم نزاشته از خودشو خواسته هاشم گڌشته برا من.و همه میدونن عاشقمه اما اینجوره.خودش میگه دست خودم نیست..باید بعضی اخلاقامو بدونی که هیچ تو دلم نیس موندم چیکار کنم تحمل یه ثانیه قهرو گریمم نداره

میشکنه اما در طول این دوسال زندگی هیچییی برام کم نزاشته از خودشو خواسته هاشم گڌشته برا من.و همه میدو ...

ازمنم دقیقا همه میدونن عاشقمه همش بهم میگه من عصبیم اگه دوسم داری تحمل کن منم انقد کوتاه میام هرچیم بیشتر کوتاه میام وضعیت بدتر میشه قبلنا یه دعوا بود ولی الانا دلمو میشکته

ازمنم دقیقا همه میدونن عاشقمه همش بهم میگه من عصبیم اگه دوسم داری تحمل کن منم انقد کوتاه میام هرچیم ...

من‌ظورت چجوریه که کوتاه میایی؟یعنی مثلا ناراحتت میکنه زود میبخشی؟؟؟؟

نه من طرفم عصبی نیست فوقلعاده خوش برخوده و خنده روه انرژی خونس فقط کمی زود قضاوت میکنه منم که خیلییییی حساسم فورا میرنجمو قهر میکنمو دعوا راه میندازم که تو قضاوت میکنی و زود عصبانی میشی.ولی خب ادم اعصابش خورد میشه هی معدرت خواهی و قربون صدقه اما دیگه تاکی چقدر .دیگهننیدونم من زود رنجم و حساس یا مقصر اونه .ولی گاهی رو مخمه 

من‌ظورت چجوریه که کوتاه میایی؟یعنی مثلا ناراحتت میکنه زود میبخشی؟؟؟؟ نه من طرفم عصبی نیست فوقلعاده ...

واسه من عصبیه و کوچیکترین چیزی عصبانیش میکنه من خیلی کوتاه میام آرومش میکنم یعنی هرچقدم که ناراحت بشم توی خودم میریزم ولی دیگه واقعا دارم کم میارم اونم اخلاقشو درست نمیکنه

واسه من عصبیه و کوچیکترین چیزی عصبانیش میکنه من خیلی کوتاه میام آرومش میکنم یعنی هرچقدم که ناراحت بش ...

همین دیگه گلم.توم قهر کن.تا بیاد نازتو بکشه .من دوسه ساله باهمیم شاید باورت نشه هر روز همین بساطه نکه بگم دعوا زود تند میشه زودم ارومـمیشه اما بی خرمتی نه.اگر منم کوتا میومدم و ارومش میکردم دیگه عادت میکرد بعضی جاها برا حفظ ابرو کوتاه بیا اما دوتایی نه تا خداقل کمرنگ بشه اخلاقش.من خیلیییی نسبت به اول بهتر شده

همین دیگه گلم.توم قهر کن.تا بیاد نازتو بکشه .من دوسه ساله باهمیم شاید باورت نشه هر روز همین بساطه نک ...

آره منم دارم کم کم قهر میکنم ناز بکشه بلکه درست بشه

2823
2791
2779
2792