2777
2789
عنوان

دردودل(خیانت)

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 49 پست
اصلا قابل قبول نیست جمله صیغه اش کردم تا راهنماییش کنم🤔 شوهر شما روانشناسه که کمک کنه؟

آره عزیزم برامنم اصلاقابل قبول نیست میدونم همش بهونه اس وبس، روانشناس نیس عزیزم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم خیلی برات ناراحت شدم خدا کمکت کنه .ولی بازم شانس آوردی دختره نتونسته قاپ شوهرت رو بدزده یه کم چشم شوهرت رو بترسون براش قاطی کن که فک نکنه هر کاری میتونه بکنه .یه مدت قضیه رو کش بده و بهش بگو چه تضمینیع که دیگه این کار رو نکنی.بعدش برید مشاوره خوب تا دیگه از این مشکلا پیش نیاد ‌

برو مشاوره ، این مسئله از ذهنت پاک نمیشه ولی وقتی با یک آدم رودرو صحبت کنی ارومتر میشی 

تاحالانرفتم اصلانمیتونم راحت درموردش حرف بزنم اولین باره یه جایی تعریفش میکنم 

منم جای تو بودم نمی‌تونستم طلاق بگیرم! که راحتتر به هم می‌رسیدند دلایلت قانع کننده بود

ممنونم عزیزم دقیقامن خیلی برای زندگیم سختی کشیدم نمیخواستم دودستی تقدیمش کنم 

ببین عزیزم خیلی برات ناراحت شدم خدا کمکت کنه .ولی بازم شانس آوردی دختره نتونسته قاپ شوهرت رو بدزده ی ...

تقریباسه سال میگذره ازاین قضیه وهرمدت یادش میندازم واقعابعضی وقتاخیلی قلبم میگیره ازاین موضوع مطمئنم خدادستشوبرام روکرداگرخدانبودمعلوم نبودبه کجاکشیده میشد

تاحالانرفتم اصلانمیتونم راحت درموردش حرف بزنم اولین باره یه جایی تعریفش میکنم 

چون تا حالا با کسی حرف نزدی اینجوری شده ، انگار تو ذهنت هروز از شوهرت یک آدم بد می سازی ، حتما برو مشاوره ، فقطم بهش بگو میخوام با یکی حرف بزنم ، بعضی وقتا یک راهکارهایی میدن که ممکن برای روی شوهرت انجام بدی و شوهرت و از خودت زده کنی ، شما الان فقطططط نیاز داری با یکی این حرفا رو بزنی مطمئن باش حالت خوب میشه

خدایا چی میخواستیم و چی شد! 
نمیتونستم دلایلم رونوشتم من به درک بچه هام چه گناهی کردن وگرنه روزی هزاربارتوقلبم ازش طلاق میگیرم&nb ...

اما گلم الانکه موندی نکنه به روی بچه هات بیاری؟

اونا بیشتر عذاب خواهند کشید 

اونا بچه ن نابود میشن

تو مهربون بمون ضرر نمیکنی

من یکی از اون بچه هام که شکستم از دو طرف بابام خیانت کرد به فهمیدم گفت از دست مامانت خیانت کردم گفت بزرگ شدی میفهمی ، الان میفهمم یه جاهایی مامانمم مقصر بود ولی من و داداشم این وسط از بین رفتیم علنا شکستیم روحی و روانی

بازم ممنونم که میخونیدسبک شدم ❤️❤️

عجب دلی داری که موندی. من بودم سه طلاق میگرفتم تا ابدی جداشم از همچین آشغالی

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
ممنونم عزیزم دقیقامن خیلی برای زندگیم سختی کشیدم نمیخواستم دودستی تقدیمش کنم 

نمی‌خوام امیدوارت کنم ولی من اینطور فهمیدم که شوهرت پا پس کشیده و نخواسته زندگیش رو تباه کنه! پس دوستت داشته ولی چرا صیغه کرده تو اون قسمتش موندم.

یه حس سنگینی رو گلوم نشست اسی، چی کشیدی تو!

هفته پیش شوهرم دوتا خانم رو فالو کرده بود رسما عزا گرفته بودم

اه

چقد سخت گذشته بهت اما شوهرت نباید اینکارو میکرد خیانت خیانته بهرحال .حالا میخوای ببخشیش یا جداشی؟؟

ببخشید دوتا تایپیک اخریت رو الان خوندم چقدر واقعا سخته ولی کار خوبی کردی بخاطر بچه هات دلایلت واسه طلاق نگرفتن خوب بود اون دخترو ول کن شوهرتو قلبا ببخش ولی