2777
2789
عنوان

هدیه تولد عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 26 پست
کتاب که زیاد احلش نیست چیز دکوریم که ن دستبندم اون یبار بهم داد ولی فکر خوبی بود ایده های دیگه ای ند ...

ازین مغازه های ولنتاین و کادویی کلی چیز میز خوشگل کوچولو هست دکوریای تو اتاق جعبه موزیکال و اینا که یکم گرونه البته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی چرا

میگن دوری و جدایی اینا میاره 

منم باور نداشتم و ندارم اما از وقتی که ادکلن دادم الان ۸ ماهه هر کاری میکنیم شرایط فراهم نمیشه همو ببینیم 

به نظرم ارزش ریسک کردن ندارع بگیری ،،، این همه چیز ی چیز دیگه بگیر اما ادکلن و عطر اینا نگیر 

سرنوشت انسان ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس...
اون باید واسه شما یه چیز خوب میخرید حداقل یه لباس شما هم یه شاخه گل بهش بده

عزیزم دلم نمیخواد مثل اون رفتار کنم درسته اون کارش اشتباه بوده ولی من نمیخوام این کارو بکنم

میتونی عکسشو بدی تابلو کنن برات..من امسال واسه شوهرم ساعت گرفتم خیلی خوشش اومد..پارسال شوهرم تولدمو یادش رفته بود برام چیزی نخرید  ولی من بازم براش هم تولد گرفتم هم کادو خریدم خیلیم خجالت زده شد ک چرا برام چیزی نخریده

میتونی عکسشو بدی تابلو کنن برات..من امسال واسه شوهرم ساعت گرفتم خیلی خوشش اومد..پارسال شوهرم تولدمو ...

اره دقیقا منم یکی از دلایلی که میخوام هدیه بخرم واسش همینه مرسی عزیزم از راهنماییت⁦❤️⁩💋😸