25lena25 مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 626 عنوان سرما خوردم حس بویایی چشایی ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 3123 بازدید | 57 پست بوی هیچی نمیفهمم سرفه و درد بدن و تب داشتم یه شب دیگه ندارم اما حس بویایی چشایی ندارم 1399/06/10 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشبخت_ترین_دختردنیا عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1126 بعد چن مدت فهمیدی بو هارو؟ کم کم برگشتهر ماه یه ذره بیشتر به حس بویاییم اضافه شدشما چی؟حدودا چند درصد بویایی داری الان؟ در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
جیگر۶۸۸۲ عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1896 کم کم برگشت هر ماه یه ذره بیشتر به حس بویاییم اضافه شد شما چی؟ حدودا چند درصد بویایی داری الان؟ من بوهارو خیلی افتضاح میفهمم حالم بهم میخوره اونم خییییلی کم ینی ۱۰۰۰ چیزم باشه همشو یه بو میدونم
خوشبخت_ترین_دختردنیا عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1126 من بوهارو خیلی افتضاح میفهمم حالم بهم میخوره اونم خییییلی کم ینی ۱۰۰۰ چیزم باشه همشو یه بو میدونم اره منم از خیلی از بوها بدم میادمثلا از بوی تخم مرغ یا مرغ یا روغن سرخ شده و برنج پخته حالم به هم میخورهدر صورتی که قبلا همشو دوست داشتممیتونم بدونم چند سالته؟ در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
جیگر۶۸۸۲ عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1896 اره منم از خیلی از بوها بدم میاد مثلا از بوی تخم مرغ یا مرغ یا روغن سرخ شده و برنج پخته حالم به هم ... واییییی اره مث منی۱۷ گلم تو چی؟
خوشبخت_ترین_دختردنیا عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1126 واییییی اره مث منی ۱۷ گلم تو چی؟ من ۲۰ سالمهتوانبخشی بویایی انجام دادی؟من احساس میکنم بخور دادن و توانبخشی بویایی روند بهبودیو سریع تر میکنه.پیشنهاد میکنم این دوتا کارو انجام بده که زودتر خوب بشی ایشالله هرچند خودم تنبلیم میاد انجام بدم😁 در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
جیگر۶۸۸۲ عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1896 من ۲۰ سالمه توانبخشی بویایی انجام دادی؟ من احساس میکنم بخور دادن و توانبخشی بویایی روند بهبودیو سر ... چجور هس حالا؟متاهلی؟
خوشبخت_ترین_دختردنیا عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1126 چجور هس حالا؟ متاهلی؟ چیزای مختلفو بو کنمثلا پوست لیموترش ، اویشن ، نعنا ، قهوه ، شامپو و....هر روز چند دقیقه جلو دماغت چیزای مختلف بگیر بو کنبخور هم که بخور اکالیپتوس ، اب و نمک ، تخم گشنیز و جوش شیرین عالیهنه عزیزم من فعلا مجردم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
جیگر۶۸۸۲ عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1896 چیزای مختلفو بو کن مثلا پوست لیموترش ، اویشن ، نعنا ، قهوه ، شامپو و....هر روز چند دقیقه جلو دماغت ... ینی درس میشه اونجوری؟
خوشبخت_ترین_دختردنیا عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1126 ینی درس میشه اونجوری؟ من فکر میکنم خیلی بهتر میشهامتحانش ضرری ندارهایشالله که زود خوب شی عزیزمایشالله همه خوب بشن در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
جیگر۶۸۸۲ عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1896 من فکر میکنم خیلی بهتر میشه امتحانش ضرری نداره ایشالله که زود خوب شی عزیزم ایشالله همه خوب بشن&nb ... انشالا برای شماا هم بهترین هارو ارزو میکنم
خوشبخت_ترین_دختردنیا عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1126 انشالا برای شماا هم بهترین هارو ارزو میکنم 😘😘 در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایا شکرت😍😍
guitarist1 عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 42 ولی خوبم که فقط لو طعم نمیفهمم یعنی کرونا تا چند وقت اینجوریه حدودا بعد از یکیماه کم کم خوب میشید. منم همین طور بودن خوب شدم.
heleeee عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 7 اگ کرونا باشه برات یه مقاله میفرستم یا اون درمان میشه من واس عشقم استفاده کردم برگشت حساش سلام عزیزم منم سرماخوردم حس بویایی و چشایی اصلا ندارم باید چیکار کنم