2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 28 پست
خیلی دکترم بنام و معروف اما منم تعجب کردم اصلا اجازه سوال اضافی و حرف به آدم نمیده ۳ساعت میشینیم ...

راستشو بخوای من اصلاااا طرف اینجور دکترا نمیرم

ببین دوران بارداری یه پروسه طولانی وپراسترسیه دکترت اینجوری باشه دهنت سرویس میشه بخدا

بگرد یه دکتر باتجربه وخوش اخلاق انتخاب کن

من سربارداری دومم کلی گشتم تا دکترمو پیدا کردم مثه فرشته ها این بشر تجربه اش که عالیه با داروی مناسب مشکلمو برطرف کرد 

من بعد از ۱۱روز تاخیر پری بتام۸۰۰بود....شما۷۰۰هستی.تعجب میکنم از دکترت کدوم شهری؟

بتا همه مثل هم نیست من پنج روز قبل از موعد پریودم بتا ۷۵۰بود

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین من واس اقدام به بارداری پیش یه دکتر معروف رفتم ۶ ماه اقدام بودم شروع کرد به هزار جور قرص و امپو ...

چون یکسال بود تو اقدام بودم وبعد سالها ازدواج نتونستم باردار بشم پیش این دکتر معروف رفتم

خدایی بعد عکس رنگی باردار شدم

کار خاصی برام نکرد

گفته بود ای وی اف باید بکنم

که خدا خواست طبیعی باردار شدم

میترسمم هی دکترامم عوض کنم

خب پس چیز بدی بهت نگفته.ازش میپرسیدی شیاف برای چی هست؟

همون صحبت نکرد

فقط دارو نوشت و سونو کرد

گفت هفته دیگه بیا

یادمه سربارداری قبلیم لکه بینی داشتم شیاف استفاده میکردم.اللن که من لکه بینی ندارم

چرا باید استفاده کرد

آره...خداروشکر....اصلا نگران نباش.چرا باید این دفعه هم مشکلی داشته باشی.سوره حجرات بخون برای حفظ و ن ...

قربونت عزیزم. دعا کنید

خیلی خانواده ام خوشحالن

ما اصلا بچه کوچیک تو فامیل و خانواده نداریم. همه یجورایی ذوق دارن. خدا خودش برام صحیح و سالم نگه دارش

من قبلا تو گوگل خونده بودم بتای پایینتر از ۲۰۰۰ ساک رو نشون نمیده خودتم برو تو گوگل سرچ کن خیالت راح ...

خودمم استرس گرفته بودم

چون بارداری قبلیم خیلی سونو واژینال میشدم. آخرم پوچ شد🤨

نباید اینکارو میکرد

از غروب ناراحتم و پر از سوال و استرس

همون صحبت نکرد فقط دارو نوشت و سونو کرد گفت هفته دیگه بیا یادمه سربارداری قبلیم لکه بینی داشتم شی ...

منم یک سقط داشتم.خونریزی داشتم دکتر بهم شیاف داد گفت اگر بخواد سقط بشه این شیاف باعث میشه سقط بشه اگر هم نخواهد سقط بشه این شیاف مانع سقط میشه.من سقط کردم طی ۳روز

قربونت عزیزم. دعا کنید خیلی خانواده ام خوشحالن ما اصلا بچه کوچیک تو فامیل و خانواده نداریم. همه یج ...

باشه گلم برات دعا میکنم.استرس الکی نداشته باش.همون کسی که بهت بخشیدی محافظش هست.خودتو فقط به دست خدا بسپار فقط کافیست توکل کنی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز