2777
2789
جیگر پلاستیکارو بکن بنداز آشغالی رو پلاستیک ۸ روز میمونه کرونا😬😬😬

اینا کیسه فریزر تمیزه، وقتی شستم خشک میکنم تو کیسه فریزر میریرم تو جا میوه ای میزارم ،تو سبد جا نمیشه تو یخچال 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=153240415]نه بخدا الان دقت کردم دیگه خیلی وقته نشستم الانم پسرام بستنی خریدن بازم نشستم فوقش ...

بیخیال عزیزم هر چی کمتر حساس باشی بهتره تا جایی ک میشه سعی کن رعایت کنی باقیشو بسپار دست خدا 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
گفتی پوشک.میخری پوشک چند روز میزاری کنار برای از بین رفتن ویروس

پوشک رو ضدعفونی میکنم نایلونش رو.

اما معمولا هرچی جز فلزهارو الان یه هفته میزارم کنار،زمستون بیشتر میذاشتم چون هوا سرد بود

[QUOTE=153244488]افتاب باعث نمیشه که کرونا از بین بره با ریکا یا تاید بشور تو حیاط اون بهتره 

نه دلم نمیاد برای نایلون اب مصرف کنم.ده روز موندن کافیه برای از بین بردن ویروس حتی افتابم نباشه.

افتاب رو زنگ زدم ۴۰۳۰ گفت از بین میبره.

اره به نظرم حیفه اب نیست ول بده باو بعد دست زدن دستتو بشور کافیه بابا

اره بابا میزارم تو حموم یه میخ هست ازش اویزون میکنم،میندازم توش،خب بعد دست زدن به پوشک بچه هم طبیعیه دستمو بشورم دیگه.

بعدشم دکتر میگفت رو سطوح احتمال انتقالش کمه،چون بیماریه تنفسیه.

بدبختی گیر کردیم