2821
2789
عنوان

ساخت ویلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 25 پست
وای خیلی شده کع مهندسی ساخته ؟وام هم گرفته ؟ویلاش توی روستاهست یاشهر

اره نقشه اش رو مهندس کشید زیر نظر همون مهندس ناظر هم میسازه اره وام هم  گرفته توی روستا داره میسازه داخل شهر یه خونه آپارتمانی مسکن مهر داره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم الان نمیشه طرف ساخت وساز رفت مخصوصا توی ایران ک هر روز تورم داریم و قیمت ها با روز قبل فرق دار ...

من دیگه دارم منصرف میشم بااین حساب الان پس خونه ساختن متری ۶تومنه

اگه مهندسی نباشه وام نگیرم بنا گچ کارایناروهم خودم ازاشناهامون بیارم بازیعنی گرون درمیاد؟

اینجور باز کمتر در میاد ....اگ یه خونه معمولی میخوای بسازی یه ۳۰۰تومنی میشه کمتر فکر نکنم حالا من نرخ اطراف شما دستم نیست ولی یه مشورتی با اوستا کنید 

من دیگه دارم منصرف میشم بااین حساب الان پس خونه ساختن متری ۶تومنه

ما یه اتاق خودمون سیمان هس ۱۱متره رفتیم سرامیک خریدیم با پول اوستا کار ۱۳۰۰دراومد این قیمت کی هست دقیقا مرداد سال پیش

چوب پلاست گزینه بسیار مناسبی برای مدرن بودن ویلای شما می باشد که بسیار مقرون به صرفه هم هست.

چوب پلاستیا پلی وود از مصالح نسبتا جدید است و از ترکیب آرد چوب و پلاستیک‌های بازیافتی پلی‌اتیلن با چگالی بالا مانند بطری‌های پلاستیکی مواد شویند، رنگ، فوم، خاک اره، مواد پلیمری مانند پلی‌اتیلن، پروپلین و یا پی‌وی‌سی، مواد آنتی یووی، کوپلینگ و … تولید می‌شود.

ماده دیگری که در تولید چوب پلاست استفاده می‌شود، چوب پلاستیک بوده که شامل دو نوع پلی اتیلن سنگین (HDPE) و پلی وینیل کلراید (PVC) است. استفاده هر کدام از این دو ماده خصوصیات خاصی به پروفیل حاصله چوب پلاستیک می‌دهد.(HDPE) و یا پلی اتیلن سنگین ماده‌ای نرم‌تر و انعطاف پذیر است و در بسیاری از کشورها چون استرالیا بیشترین استفاده را دارد؛

خب  طراحی ویلا ، برای شروع، باید بگم که هزینه‌ها ممکنه با توجه به منطقه و جزئیات ساخت متغیر باشن، اما درحد حدس زدن میشه حدوداً یک میلیارد تا یک میلیارد و نیم تومن. این شامل هزینه‌های مواد ساخت، نیروی کار و سایر امکانات میشه.

شروع کن مشاوره رایگان بگیر از استودیو های معماری کم کم دستت میاد هزینه ها 

اینجا رو هم چک کن مشاوره خوبی میدن https://faranostudio.com/

هر ، یک داستان از زیبایی، هماهنگی با طبیعت، و لحظات لذت‌بخش است که با طراحی معناپردازی ما، این داستان را برای شما زنده می‌کنم