2777
2789
عنوان

عشق

114 بازدید | 19 پست

من يكي رو دوست دارم خيلي هر روزم ميرفتم ميديدمش عاشقش شده بودم ولي خودش نميدونه ك من دوسش دارم😕😕😕😕😕شايدم بدونه نميدونم الانم ي ساله نديدمش از اينجا رفتن با اين ك رفتن ولي هنوز دوسش دارم بهش فك ميكنم ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️بعد از اون ديگه نتونستم عاشقم يكي ديگه بشم يا دوسش داشته باشم🙁🙁🙁🙁🙁 نميدونم واقعا چيكار كنم شمارشم ندارم خيلي بعش فك ميكنم

آخی عزیزم 😍☺️

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

١٩ سالمه 

شاید فقط یه عادته گلم 

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!
پنج سال ميشه ك دوسش دادم عاشقشم😕

چ فایده اگه یه طرفه باشه ؟؟؟؟

یه جا نوشته بود                وقتی یکی داره  با تمام وجود نصحیتت میکنه            مخاطبش تو اون لحظه تو نیستی                             خودش در گذشته شه!
  نميتونم واقعا

منم 19 سالم بود یکیو دوست داشتم یعنی میگفتم من بدون اون  دق میکنم الان که بهش فکر میکنم میگم وای من چه خنگ بودم که همچین حسی به یه نفر داشتم الان که چند سال گذشته میفهمم اصلا عشق نبوده عجله نکن دانشگاه بری سر کار بری خیلی ادمای جدید میان تو زندگیت

بچه ها ي راهنمايي كنين اگه با ي نفر ديگه دوست شم ب نظرتون كار خوبيه؟

کار خوبی که نیست سعی کن از زندگیت لذت ببری چون دیگه هیچ وقت 19 سالت نمیشه اگه فکر میکنی اگه یکی تو زندگیت باشه خوش حال تری با یکی دیگه ددست شو