2777
2789
بخاطردکلره ها خیس میمونده منم این دوره رو گذروندم.اه شوهرن اصرارداره موهامو بلوند کنم منم بدم میاد چ ...

نه من موهامو هیچوقت حتی رنگ ساده هم نکردم چون خییییلی پرتو ویکم وز هست دیر خشک میشه من موهام اول عروسیم خیییلی هم بلند بود دیگه خودت تصور هم هی بخوای بری حموم بشوی وخشک کنی ورسیدگی و...سخت بود منم کوتاه کردم

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظامی هااکثرا چاق و بخورن...

نه بابا

قد حدود180 در حالت تپل 68 کیلو میشه

لاغر که میشه که دیگه هیچ. حدود60 میشه وزنش

نیرو انتطامی اکترا چاق نیستن

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....
چرا سن شوهراتون از ۳۰ کمتره؟؟چجوری زندگی تشکیل دادن؟پسرای ۲۷،۲۸ ساله الان از ترس مشکلاتش حاض نیستن ا ...

شوهر منم ۲۲ ساله بود ازدواج کردیم 🤪

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
نه بابا قد حدود180 در حالت تپل 68 کیلو میشه لاغر که میشه که دیگه هیچ. حدود60 میشه وزنش نیرو انتطا ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی یسوال بپرسم؟

کامنت من نظر منه ریپلای نکن چون قرار نیست همه مثل شما فکر کنن
چقد خووووب...کودک پدری 😂

😂😂😂😂

اینقدم باهم بازی میکنن که چی 

کلا بچه ها خیلی دوستش دارن 

کوک درونش خیلی شیطونه 😂😂😂😝

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
اخی عزیزم😍خوشبخت باشین همیشه

مرسی عزیزم 

همچنین🌹🌹🌹