2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز من خودم خیاطم مربی من خانم قربانی بوده هر چی از خانمیش بگم کم گفتم  تازگی ها تو اینستا آموزش مجازی گذاشته بهت پیشنهاد میکنم بری  نگاه کنی حرف نداره  تو اینستا سرچ کن آموزشگاه پریفام  

بنظرم اموزشگاه خوب یاد نمیده اگه سابقه خیاطی یا استعداد نداشته باشی مربی همه چیز بهت نمیگه بنظرم اول مجازی بالاتنه مولر ومتریک یاد بگیر بعدآموزش یقه ارشال انگلیسی وشکاری ... یقه های معروف 

چند مدل دامن ساده یا دوختن شلوار اول بگذار یه مدت دستت بیاد بعد برو آموزشگاه برا یگرفتن مدرک اقدام کن

اوکی شکر 

عزیزم همین توبرنامه آپارات  اگه داری فیلم سرچ کن برایادگیری خیاطی فوقش فقط هزینه نت ازت میبرن کم کم یادمیگیری انشاالله وموفق بشی الهی خیاط ماهربشی خدایی خوشحالی میخادفقط ای جان

عزیزم همین توبرنامه آپارات  اگه داری فیلم سرچ کن برایادگیری خیاطی فوقش فقط هزینه نت ازت میبرن ک ...

اووووف میسی از این همه انرژی مثبت😍😍

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
دوست عزیز من خودم خیاطم مربی من خانم قربانی بوده هر چی از خانمیش بگم کم گفتم  تازگی ها تو اینست ...

حتما نیگا میکنم

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
بنظرم اموزشگاه خوب یاد نمیده اگه سابقه خیاطی یا استعداد نداشته باشی مربی همه چیز بهت نمیگه بنظرم اول ...

اره منم همینو میگم