بسم الله الرحمن الرحیم
چله دوم (عاشوراتا اربعین)
سلام
🌼عزیزان شرکت کننده همگی ان شاءالله مورد لطف
ابا عبدالله قرارگرفتین و ان شاءالله حاجت روا بشین
دوستان نمیخوام آداب چله رو خیلی سخت بگیرم میخوام همه راحت باشن:
۱. اینکه اسامی همه رو یک به یک نوشتم لیست رو اخر سر قرارمیدم که بینید به ترتیب شماره هرکس اون روز مختص شخص مورد نظره و همه زیارت رو به نیت حاجت روایی ایشون میخونن،حتی خود اون شخص هم اونروز رو باید بخونه
مثال :
روز اول همه به نیت اعتصامی
روز دوم همه به نیت flfli
روز سوم به نیت fatiii62
و...
درضمن چون شما۲۰نفرهستین ۲۰روز اول که لیست تمام شد بر۲۰ روز دوم دوباره لیست رو از ابتدا شروع کنید.واینکه چون دیروز وقتش گذشت امروز دوتا زیارت عاشورا بخونید ب نیت خانم اعتصامی وflfli
۲.قبل از شروع نیت کنید که این چله به نیابت از امام زمان خونده میشه و متوسل شید به ابا عبدلله (بهتره کار خیر رو ب نیابت امام زمان انجام داد،وهم ثوابش دوبرابره و ذخیره آخرت 😉✋)
۳.دوستان از اذان صبح تا ۱۲شب همون روز فرصت دارین زیارت رو بخونید.
۴.سعی کنید یادتون نره چون مدیون اون شخصی میشید اونروز نوبتشه ، اگه احیانا سهوا یادتون رفت فرداش حتما حتما قضاشو بجا بیارین و بعنوان جریمه از طرف اون شخصی که مدیونشین صدقه بندازین برای سلامتی امام زمان (عج)🙏
۵.من اجبار نمیکنم ولی اگر دوست داشتید قبل خوندن با وضو باشین.(ثوابشم بیشتره و قلبتونم نورانی میشه)
۶.ودر آخر بازم اجبار نمیکنم اگه مقدوره همه اعلام کنن بعد خوندن زیارت...حتی اگه۱۲ شب بود عیب نداره.
البته باشماره خودتون
مثال:
2 flfli
مآه_مریم 14
نیلوفرآبیی 10
اینجوری راحت با شماره اسمتونو پیدا میکنیم احیانا کسی یادش رفت ساعت ۱۰ هر شب بر کسایی که شمارشونو نفرستادن بنده (سعی میکنم) تگشون کنم برای یاد آوری شاید احیانا یادشون رفته ...
اگر سوالی داشتین بپرسین!!!
بازم از توجهتون ممنون🌷🙏🙏🌷
🌼همگی التماس دعا و حاجت روا🌼
زمان شروع فردا یکشنبه
۱۳۹۹/۶/۹ روزعاشورا
زمان پایان پنج شنبه
۱۳۹۹/۷/۱۷ روز اربعین
لیست پست دوم👇👇👇👇👇