2777
2789

بله.خواهرشوهرم مطمئن بودن طلسمش کردن.۳۰ سالش بود خواهرکوچیکه کلی خاستگار دلشت ولی اون نه 

از یه آخوند پرسید چند تا دعا نشونش داد سوره قرآن خوند و بعد ۳ ماه اومدن خاستگاریش و نامزد کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمعن نیستم ولی یکی میگفت طلسمم کرده ازدواج نکنم خیلی ام اهل دعانویس و اینا بود 

ولی سر ۶ ماه عقد کردم،کاری ام نکردم فقط خاهرم محض اطمینان قلیاب پاشید دورتادور خونه   

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
مطمعن نیستم ولی یکی میگفت طلسمم کرده ازدواج نکنم خیلی ام اهل دعانویس و اینا بود  ولی سر ۶ م ...

خب همون قلیاب باطل میکنع امامیگن خطرناکه من میتدسم

برام یه ارزوی قشنگ کن😄😄😍😍😍

برای باطل کردن اثر دعا، طلسم و سحرو جادو رو خودتون :

بازهم با وضوو اعتقاد وبا نیت باطل شدن سحر خودت شروع میکنی به خوندن  سوره تکویر اما به این صورت که میگم

یک لیوان اب میگیری دستت  شروع میکنی به خوندن سوره تکویر و بعداز خوندن هر ایه یکبار میگی   سحرا باطلا (سـِحـرَن باطِـلا) و فوت میکنی تو لیوان آب و باز آیه دوم و دوباره سحرا باطلا   وفوت میکنی تو لیوان آب و آیه سوم و الی آخر و در آخر تمام آب لیوان رو میخوری و صلوات میفرستی با این عمل هرنوع سحر و دعا و طلسمی که برات کرده باشن باطل میشه

میتونید این عمل بسیار آسون و در عین حال بسیار مجرب و به تجربه رسیده رو هر زمان که احساس کردید دعا شدید انجام بدید و با خیال راحت به زندگیتون برسید.

پول مفت به دعا نویسها ندید و خودتونو اذیت نکنید . موفق و سلامت باشید

در تاریخ۹۹/۹/۹ به آرزوهام رسیدم😍❤
واقعا میشه بگید  چجوری الان از زندگیتون راضی هستید؟؟

چندسال پیش تو خونمون دعا پیدا کردیم و از کسی خواستیم بخونه گفت طلسم هست برای جلوگیری از ازدواجت دوباره س چهار سال بعدش مثل همون را پیدا کردیم ولی هیچ اقدامی نکردیم چون اعتقاد نداشتم ولی خب تو اون زمان هرررچی خواستگار زنگ میزد خونمون میگفتیم تشریف بیارید نیومده پشیمون میشدن 

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

نمیدونم واقعیت داره یانه من زیاد اعتقاد ندارم

ولی خواهرشوهرم ۴۵ سالشه معتقده طلسمش کردن خانواده ی عموش 

میگه ۲۰ و خورده ای سال پیش اونااومدن خواستگاری جواب رد داد طلسمش کردن 

ولی یه چیزی عجیبه من تو این ۱۰ ساله شاید بالای ۳۰ تا خواستگار دیدم براش اومده ولی اصلا نشده 

خیلی باحانواده و ابرو دارو خودشم دختر خوبیه از هر نظر 

دیگه داره باورم میشه طلسم شده

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736