2777
2789
عنوان

نی نی یارها چرا ی اپشن واسه حذف تاپیک ای خودمون

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم بیاین بترکونینم😂

اصلا پاسخگو نیستن انگار همه شون ترک کردن اینجا رو

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
اون رو برگردوندن.تاپیک های با محتوای محرمانه حذف خواهند شد.

نه منظورم مثل قبله

تاپیک های محرمانه یعنی تاپیکی که زندگی طرفو به خطر بندازه 

حداقل بکنن مثل همون اول که تاپیک هایی که میخواستیم رو میذاشتیم 

اه با این قانون های بیخود و مزخرف 😣😖

نه منظورم مثل قبله تاپیک های محرمانه یعنی تاپیکی که زندگی طرفو به خطر بندازه  حداقل بکنن مثل ...

هر روز بدتر از دیروز

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
نینی یار کاربریمو بترکون    حذف-تاپیک-حق-ماست#  ‍ ‍  🥴😂ا ...

نه من نمیخوام بترکه میخوام تاپیکام رو حذف کنن

چون محرمانه نیست.غیر محرمانه حذف نمیشه تا حجم تولید محتوای سایت کم نشه 

محرمانه چطوریه

[QUOTE=] اینطوری تولید محتوای سایت چطور انجام بشه؟نمیشه که فقط منافع کاربرها تامین بشه [/QUOTE]

خب اینجوری ما راضی نیستیم

ما منبع اصلی درآمد هستیم با و از این وضعیت ناراضی هستیم باید حداقل تا یه جایی خواسته هامون رو برطرف کنن 

خب اینجوری ما راضی نیستیم ما منبع اصلی درآمد هستیم با و از این وضعیت ناراضی هستیم باید حداقل تا یه ...

دقیقا هیچکس پاسخ گو نیست من تاپیکام باعث طوفان میشه لو برن