2777
2789
عنوان

مشکل جنسی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8247 بازدید | 181 پست
ما یه مشکل دیگه داشتیم بلند میشد و میخواست ارضا بشه نمیتونست ادامه بده! اولا خییلی واسش جذاب بودم ب ...

ما بعد ۳ سال هنوز این مشکلو داریم

کلافه شدم دیگه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت هممون ترشیده بودیم

باید میفتادیم به جوون هم   

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
وای چجوری میتونه تحمل کنه شوهرمن یک هفته که پری میشم قشنگ مشخصه حالش خرابه

زشته عزیزم ایشونم حتما از مشکل همسرش ناراحته.

پست شما بیشتر باعث ناراحتیش میشه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
یکی از اشناهای ما حتی ازدواج همـکرد و رفت خونه هودش اما اقا مشکل داشت و خانم بعد یک سال درخاست طلاق ...

خب با دارو مگه درمان نمیشه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍
وای چجوری میتونه تحمل کنه شوهرمن یک هفته که پری میشم قشنگ مشخصه حالش خرابه

شوهرمن نعوذ میشه 

ولی بی میله 

سرد مزاجه 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
نه سالمه ولی کلا گفته یادش نمیاد دفعه قبل کی ارضا شده!

چرا قبل ازدواج این مضوعو مطرح نکرده بنظرم خیییییلی مسئله مهمیه!

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
ما بعد ۳ سال هنوز این مشکلو داریم کلافه شدم دیگه

خیلی کوتاهه رابطتوون

اب سرد و یخ بذارید یکم بتونه ادامه بده یا اسپره

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

بسیار از مسائل باید بررسی بشن، سن، روابط جنسی قبلی، ازدواج چندم، و ...
قدرت نعوظ فرد در رابطه جنسی تشخیص داده میشه، اگر در زمان عقد برای رابطه جنسی اقدام کرده اند و فرد به حالت نعوظ نرسیده باشد، مسئله می تواند فیزیولوژیکی باشد.
 روانپزشک مرکز روانشناسی و مشاوره شیوا دکتر-محمدرصا_نخعی# پیشنهاد می شود.
88267040-88267068

88257030-09384903280
خب تاپیک های قبلیم هست یک ماهه نامزد کردن با کلی اختلاف سنی تحصیلی مالی  من فک نمیکردم مشکل د ...

مردهای حالا انگار مرد نیستن والا

به دوستت بگو پیگیر باشه  

درست نشد خر نشه باهاش ادامه بده

بعد چند سال با یه اعصاب خراب و پیر طلاق بگیره

من امضا ندارم
زشته عزیزم ایشونم حتما از مشکل همسرش پست شما بیشتر باعث ناراحتیش میشه

نه بابا

من ک شوهر ندارم

مشکل دوستمه😂 راستش ناراحت هم نیستم چون بهش گفتم عجله نکن ذوق زده نباش

یکم پرس و جو کن اخه کی تو یک ماه ازدواج میکنه..گوش نکرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍
اره واقعا کسی که همچین مشکلی داره باید خودشو درمان کنه وگرنه نمیتونه زنشو راضی کنه همش دعوا میشه کل ...

اره منم مشکل اصلی م سرد مزاجی شوهرم 

ولی به بهانه های دیگه سرش خالی میکنم

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏