خوشبخت۶۴۶۴ مدیر عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 833 عنوان خط چشم | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست خانومای گل لطفا یک خط چشم خوب بهم معرفی کنید که براق نباشه خیلی مشکی باشه وموقع شستن زیر چشم سیاه نشه . 1399/06/10 | 10:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanuom عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 4349 فرقی نمیکنه راحت شسته بشه عزیزم اها پس هیچی😂من که انقد باید بسابم تا بره زنده موند ! غمِ بعدی...
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 من چشمام عادت کرده بهش نکشم چشمام درد میگیره منم همیشه خدا یا سورمه سنگ داره چشام یا سورمه بادوم 😁 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80198 اها براق نمیخوام باشه پاریس خوبه زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خوشبخت۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 833 خط چشم فقط خط چشم مای من همه چیو امتحان کردم همشون موقع شستن سیاه میشنو موقع زدن مژه هام چسبنده اما ... براق یا مات عزیزم؟
۱۳۷۳۱۳۶۸ عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1240 براق یا مات عزیزم؟ ماته خدایا زندگی میکنم ب امید روزی ک خودت بادستای مهربونت عشقمو بهم بدی خدایا کمکم کن من از رحمت و ایمان تو مطمئنم میدونم با صبر و تحملم بالاخره بهش میرسم ۱۳۹۹.۶.۱۵
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80198 منم همیشه خدا یا سورمه سنگ داره چشام یا سورمه بادوم 😁 خوبه هم قشنگه هم برا چشم خوبه من که خیلی دوسش دارم اصلا بدون آرایش و کرم واین چیزها هم میشه استفاده کرد زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 سورمه خوبه؟ پشت چشمم میشه کشید یا فقط داخل من ک رو خط مژهام و توی چشم یکمم امتداد میدم خیلی کم کسی متوجه نمیشه البته میخوام برم بیرون میشورم صورتم سورمه ام فقط لابه لای مژه هام میمونن معلوم نیس سورمه کشیدم فقط خط مژه هام رو پررنگ تر میکنه نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
خوشبخت۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 833 من از فلورمار خیلی راضیم راحت شسته میشه؟چند میخری؟
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 خوبه هم قشنگه هم برا چشم خوبه من که خیلی دوسش دارم اصلا بدون آرایش و کرم واین چیزها هم میشه استفاده ... اوهوم ... نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
نغمه1375 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 5341 راحت شسته میشه؟چند میخری؟ اره اخرین بار پارسال شهریور ماه خریدم ۴۰ فکر کنم هنوزم دارم استفاده میکنم حالتش همونیه که من میخوام پاک شدنشم سخت نیست
خوشبخت۶۴۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 833 اره اخرین بار پارسال شهریور ماه خریدم ۴۰ فکر کنم هنوزم دارم استفاده میکنم حالتش همونیه که من میخوام& ... ممنون عزیزم