سلام وقت بخیر. من بابای رایان هستم. پسرم 20 مرداد 99 به دنیا اومده. (یعنی امروز دقیقا 21 روزشه) خدا رو شکر آرومه و اذیت نمیکنه، فقط نفخ داره. متأسفانه من و خانومم چون فرزند اولمون هست بنظرم داریم اذیتش میکنیم. خیلی گشتم که منابع معتبر و به درد بخوری برای نحوه نگهداری و مراقبت از نوزاد پیدا کنم. غیر از منبع زیر منبع داخلی معتبری پیدا نکردم. (روی کمک مامان بزرگا زیادی حساب کرده بودم والا زودتر سرچ میکردم :(
https://www.hhs.gov/civil-rights/for-individuals/language-assistance/index.html#farsi
وزارتخانه بهداشت هم تماس گرفتم، گفتند فقط آموزشهای بیمارستان!! بهتر از من میدونید که در ایامی که مادر تازه زایمان کرده، خیلی هوش و حواس درست و حسابی برای گرفتن آموزشها نداره، ضمن این که آموزشها کامل هم نیست. آموزش مامان بزرگا هم که پر ضد و نقیضه و بعضا دکترا هم ردش میکنند. دکتر هم برای کنترل 5 روزگی نوزاد رفتم با یه دنیا سوال، خانم منشی اش با کرنومتر اومد تو اتاق!! گفت 10 دقیقه شده و وقتتون تمومه!! (دکتر حمید شیخ الاسلامی - خیابان دولت 70 تومن ویزیت برای 10 دقیقه! زمان استاندارد معاینه نوزاد همینقدره؟!!) بگذریم. اگر منبع معتبر دارید لطف کنید معرفی بفرمایید. ممنونم
دکتر اطفال خوب؟ (بخاطر خس خس سینه اش بردمش پیش دکتر سعید وزیری و خدا خیرش بده ازش راضیم نسبتا. کلی بچه رو معاینه کرد. ازشم ظاهرا خوب تعریف میکنند. نمیدونم!)
بهترین روش گرفتن آروغ نوزاد؟
بهترین روش حمام نوزاد؟
بهترین روش خواباندن نوزاد؟
تأثیر قندآب؟ بالاخره به نوزاد بدیم یا ندیم؟
چطوری از صدای بچه بفهمیم چ شه؟
وضعیت پوشش بچه؟ (خانومم خیلی میپیچونتش و کلاه سرش میذاره. بنظرم که گرمش میشه! ولی میترسه سرما بخوره. دکتر وزیری گفت هر چی باباش پوشید یه لا بیشتر. )
برگشت شیر بچه؟ کی طبیعیه؟ کی غیرطبیعیه؟
نور برای بچه خوبه یا بده؟
سکسکه نوزاد علتش چیه؟
راهنمایی رنگ مدفوع نوزاد؟ (زرد؟ قهوه ای؟ سبز روشن؟ سبز تیزه؟)
ورزش برای رفع خستگی نوزاد؟
افزایش کیفیت خواب نوزاد؟
افزایش شیر مادر؟
بهترین روش و شیوه برای شیر دادن به نوزاد؟
شیر خشک خوبه تو این سن یا بده؟ (آمپتامیل 1 میخوره الان. به صورت کمکی با شیشه شیر یا قطره چکان)
نوزاد باید به کمر بخوابه یا پهلو؟ (شیخ الاسلامی که میگفت به پهلو جنایته وزیری میگه موردی نداره!)
تأثیر ترنجبین و عرق نعنا بر نوزاد؟ خوبه برای دل دردش یا نه؟ (الان قطره پدی لاکت 5 قطره میخوره بنظرم خیلی جواب نمیده)
بچه بیشتر باید آروغ بزنه یا دفع گاز از روده هاش هم همون کارو میکنه (الان دفع گازش بیشتر از آروغ زدنشه. خیلی بد آروغ میزنه. نیم ساعت یا بیشتر عمودی رو شونه هام نگهش میدارم ولی آخرشم آروغ نمیزنه!)
فکر کنم فعلا سوالات مهمم همیناست.
1# عاجزانه از تمامی مسئولین نظام آموزشی این مملکت تقاضا دارم دو واحد درس فرزندآوری و مراقب از فرزند به صورت کاملا کاربردی جای سایر دروس مزخرف عمومی لحاظ کنند. به خدا این واجب تره.
2# خیلی خیلی ممنون میشم با توجه به شرایطی که دارم فقط راهنمایی بفرمایید و منابع معتبر معرفی کنید و بحث حاشیه ای مطرح نفرمایید. به خاطر ایام کرونا نشد تو کلاسهای آموزشی هم شرکت کنیم. شاید این منابع به یادگار موند برای تازه والدهای آینده. آدرس سایت؟ عنوان کتاب؟ سی دی آموزشی؟...
یا علی