2821
2789
عنوان

تازه والد

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 28 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خس خس سینه بخاطر رفلاکس هم میشه  سرفه خشک دستگاه بخور سرد بزارین  سرش رو بالا بزارین موق ...

برای کولیک و رفلاکسش دکتر بهش پدی لاکت و کولیک ایزی داده. احساس میکنم دل دردش بهتره ولی کماکان شیر بالا میاره
براش تخت ضد رفلاکس گرفتم کنار تخت مادر. ولی بعضی وقتا شیر بالا میاره. با  اینکه خودم امتحان کردم 40 دقیقا عمودی روی سینه نگهش میدارم که آروغ بزنه بازم نمیزنه ولی تا میخوابونمش، شیر بالا میاره

خدایا! به داده ها و نداده هایت شُکر، که داده هایت نعمت و نداده هایت حکمت است.
چه زود مریضش کردین نوزاد ۲۱ روزه رو 

والا هر کاری که بلد بودیم انجام دادیم. فقط فکر کنم زیادی پوشوندیمش.والا هر کاری که بزرگترها و دکتر گفتند انجام دادیم. بخاطر کرونا کسی نمیاد و نمیره خودمم که سرکار میرم تا دوش نگیرم و ماسک نزنم بغلش نمیکنم. مامانشم خسته میشه، نمیشه کمکش نکرد که.

نمیدونم از بیمارستان مریض شده یا واقعا ما مریضش کردیم.   

دیروز دوباره بردمش دکتر. قبلا گفته بود سرماخوردگی ویروسیه. دیدم هنوز بعد استفاده از داروهاش کماکان سرفه و خلط سینه رو داره مخصوصاً وقتی یه کم میخوابه (اگرچه خوابش خیلی کم شده) خلط سینه اش بیشتر میشه. نمیتونه شیر بخوره. عکس از ریه اش نوشت. خدا روشکر ریه اش پاکه. تشخیص جدید! دکتر آلرژیه.

احساس کردم داره روی رایان سعی و خطا میکنه. یکی از دوستان دکتر بهروز مقدادی رو معرفی کرد توی شهران.

دیشب با مصیبت ازش وقت گرفتم. میگن تشخیصش خوبه. الان واقعا نیاز به یک تشخیص واقعی! دارم. امیدوارم که دارم کار درستی انجام میدم، میخوام دکترش رو عوض کنم.  

ممنون میشم اگر کسی تجربه ای از ویزیت با دکتر_بهروز_مقدادی# داره، مطرح کنه.

والا هر کاری که بلد بودیم انجام دادیم. فقط فکر کنم زیادی پوشوندیمش.والا هر کاری که بزرگترها و دکتر گ ...

مریضیه بچه یکم دیر خوب میشه دارو هاشو منظم بدین تا موقعی که کاملا  خوب بشه 

دمای خونه هم برای نوزاد ۲۰ تا ۲۲ درجه هستش حتما دماسنج داشته باشید تواین دما میتونید با لباس معمولی هم نگهش دارید و موقع خواب فقط چیزی بکشید روش و همیشه سرشو بپوشونیدبا کلاه تا ۲ ماه تا وقتی که استخون سرش محکم بشه  ( ما ترکا میگیم اَمگه اگه گرم بمونه بچه هیچیش نمیشه ) 

شبت تاسوعا خیلی اذیت شد دسترسی به جایی هم نداشتم. به تجویز یکی از همکاران که سه تا بچه بزرگ کرده بود ...

این شماره دکتر بزم شاهیه،شاگرد استاد خیراندیش بودند،توی اصفهان مطب دارند،میتونید ازشون سوال کنید درباره بچتون،میتونیدم بهش بگید توی گروه طب سنتی عضوتون کنن اونجا سوالتونو ازش بپرسید،+989132334789

چه زود مریضش کردین نوزاد ۲۱ روزه رو 

بردمش دکتر دوباره، میگه از بدو تولد نرمی حنجره داره البته خفیفه ولی چندماهی طول میکشه تا خوب بشه. همین باعث میشه طفل معصوم به سرفه بیفته.

لطفاً براش دعا کنید.

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
بنام خداى بخشاینده مهربان
اَلْحَمُدللَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ
ستایش خاص خدا پروردگار جهانیان است
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ
بس است ما را خدا و نیکو وکیلى است
تَبارَکَ اللَّهُ اَحْسَنُ الْخالِقینَ
تبریک باد بر خداوند که بهترین خلق کننده‌است
وَلا حَوْلَ وَلاقُوَّهَ اِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ
هیچ تحول و نیرویی جز به واسطه‌ی خداوند بلندمرتبه و بزرگ وجود ندارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  دعا‌های توصیه‌شده برای شفای بیماران چه دعا‌هایی هستند؟ بیماری‌ها از جمله مشکلاتی هستند که برای عموم مردم در طول عمرشان پیش خواهد آمد و همه‌ی انسان‌ها باید با آن‌ها دست و پنجه نرم کنند. زمانی‌که شخصی بیمار می‌شود، حتما باید به پزشک مراجعه کند و وضعیت سلامت خود را جویا شود، ولی نباید فراموش کنیم که دعا و راز و نیاز با خداوند مهربان در بهبود روند بیماری و شفای زودهنگام، بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود.

در ابتدا باید به این مسئله اشاره کنیم که با هر زبانی می‌توان با خداوند راز و نیاز کرد، ولی نباید فراموش کنیم که دعا‌های توصیه‌شده (که معمولا از زبان علما و معصومان سفارش شده‌اند) نتایج عملی بسیاری داشته‌اند و گره از کار شمار زیادی از انسان‌ها گشوده‌اند.

۱. دعای منسوب به پیامبر اکرم (ص)
سید بن طاووس در کتاب مهج الدعوات، این دعا را منسوب به پیامبر اکرم (ص) می‌داند که به‌واسطه امام جعفر صادق (ع) بیان شده‌است. مورد استفاده این دعا برای بیماری صعب‌العلاجی بوده که مجموع پزشکان زمان از درمان آن ناامید شده بودند. گفته‌اند که برای شفای مرض صعب‌العلاج، بعد از نماز صبح، چهل مرتبه این دعا را بخوانید:

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
بنام خداى بخشاینده مهربان
اَلْحَمُدللَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ
ستایش خاص خدا پروردگار جهانیان است
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ
بس است ما را خدا و نیکو وکیلى است
تَبارَکَ اللَّهُ اَحْسَنُ الْخالِقینَ
تبریک باد بر خداوند که بهترین خلق کننده‌است
وَلا حَوْلَ وَلاقُوَّهَ اِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ
هیچ تحول و نیرویی جز به واسطه‌ی خداوند بلندمرتبه و بزرگ وجود ندارد.

۲. دعای منسوب به امام صادق (ع)
دعای اول
از جمله دعا‌های سریع‌الاجابه برای شفای مریض، دعای منسوب به امام صادق است. از زبان یکی از اصحاب امام صادق (ع) نقل شده که ایشان به امام گفته‌اند، دردی دارم و امام فرموده‌اند:

بگو: بسم الله
سپس بر قسمتی که درد دارد، دست بکش و بگو:
اعوذ بعزه الله، و اعوذ بقدره الله، و اعوذ برحمه الله، و اعوذ بجلال الله.
پناه می‌برم به عزت خدا! پناه می‌برم به قدرت خدا! پناه می‌برم به رحمت خدا! پناه می‌برم به جلال خدا!
و اعوذ بعظمه الله، واعوذ بجمع الله، و اعوذ برسول الله.
پناه می‌برم به عظمت خدا! پناه می‌برم به جمع خدا! پناه می‌برم به رسول خدا!
و اعوذ باسماء الله، من شر ما احذر و من شر ما اخاف علی نفسی
و پناه می‌برم به اسم‌های خدا از شر هر چه از آن حذر دارم و از شر هر چه که از آن بر خود بیمناکم!
و هفت مرتبه این‌کار را بکن.

دعای دوم
این دعا در کتاب عده الداعی که یکی از کتاب‌های نسبتا معتبر در این زمینه است) ذکر شده و منسوب به امام صادق است.
امام صادق (ع) فرموده‌اند: زمانی‌که در کنار بستر مریضی هستی، رو به آسمان کن و بگو:

اَللّهُمَّ اِنَّکَ عَیَّرْتَ اَقْواماً فى کِتابِکَ
خدایا اقوامى را در قرآنت سرزنش کردى
فَقُلْتَ: (قُلِ ادْعُوا الَّذینَ زَعَمْتُمْ مِنْ دُونِهِ فَلا یَمْلِکُونَ کَشْفَ الضُّرِّ عَنْکُمْ وَلا تَحْویلاً)
و فرمودى: بگو معبودهاى باطل خود را جز او بخوانید، که هرگز برطرف کردن زیان را از شما، و گرداندنش را نمى توانند.
فَیا مَنْ لا یَمْلِکُ کَشْفَ ضُرّى وَ لا تَحْویلَهُ عَنّى اَحَدٌ غَیْرُهُ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ
اى که برطرف‌کردن زیان، و گرداندن آن را از من، کسى جز تو (او) نمى تواند، بر محمّد و خاندانش درود فرست.
وَاکْشِفْ ضُرِّى وَحَوِّلْهُ اِلى مَنْ یَدْعُو مَعَکَ اِلهاً آخَرَ
و زیانم را برطرف کن، و به‌سوى آن که معبود دیگرى جز تو را با تو مى‌خواند بگردان.
فَاِنّى اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ غَیْرُکَ؛ که گواهى مى‌دهم معبودى جز تو نیست. 

۳. دعای منسوب به امام باقر (ع)
امام باقر (ع) دعایی را از زمانی که امام علی (ع) مریض بوده‌اند و پیامبر (ص) برای عیادت به بستر ایشان رفتند، روایت کرده اند. پیامبر پس از عیادت، به امام علی سفارش می‌کنند که دعای زیر را زمزمه کند:

اللهم این سالک تعجیل عافیتک
بارالها! یا عافیتت را تسریع گردان.
او صبراً علی بلیتک
یا به من صبر در بلایت را عنایت کن
او خروجاً الی رحمتک
و یا روح مرا به سوی جوار رحمتت خارج فرما.

۴. دعای " مَنْ کَبَسَ الاْرْضَ"
در کتاب "مصباح"، شیخ کفعمی گفته‌اند که وقتی مریض شدی، پس از اقامه یکی از نماز‌های واجب، بر موضع سجده خود دست کشیده و سپس دستت را هفت مرتبه بر جایی که درد دارد بکش و دعای زیر را بخوان:
یا مَنْ کَبَسَ الاْرْضَ عَلَى الْمآءِ
اى که زمین را بر آب فشردی.
وَ سَدَّ الْهَوآءَ بِالسَّمآءِ
و هوا را به آسمان بستی
وَاخْتارَ لِنَفْسِهِ اَحْسَنَ الاَْسْمآءِ
و بهترین نام‌ها را براى خویش برگزیدی.
صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست.
وَافْعَلْ بى کَذا وَ کَذا وَ ارْزُقْنى وَ عافِنى مِنْ کَذا وَ کَذا
و با من چنین وچنان کن و روزی‌ام ده، و سالمم بدار از چنین وچنان.

سخن آخر
همانطور که مشاهده کردید، دعا‌های مختلفی برای شفای مریض وجود دارد و بسیار موثر است. با این حال نباید فراموش کنیم که در مواقع بیماری مراجعه به پزشک از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و نباید آن را دست کم گرفت. نظر شما در این خصوص چیست؟ بنظر شما بهترین دعا‌ها برای شفای مریض کدامند؟

منبع: https://www.yjc.ir/fa/news/7238162/۴-دعا-یی-که-بیمار-را-سریع-شفا-می-دهند

تجربیات_بابای_رایان:#  

واکسن_دوماهگی:#  

1- حتماً در خانه بهداشت یا یکی از مراکز معتبر بهداشتی واکسن تزریق شود. انتخاب من انستیتو پاستور ایران بود. خلوت و مطمئن

آدرس: خیابان جمهوری - خیابان دوازده فروردین جنوبی - نرسیده به خیابان پاستور

2- مرکز به محل سکونت نزدیک باشه بهتر است چراکه خدای نکرده در صورت بروز هر گونه مشکلی میتوانید سریعا مراجعه کنید. ضمن این که مسیر برگشت به خانه هم بچه اذیت نمیشه.

3- محل واکسن را تحت هیچ عنوانی ماساژ نباید داد.

4- درجه حرارت بدن نوزاد باید کنترل بشه. در صورتیکه دمای بدن نوزاد زیاد شد و تب کرد، حوله آغشته به آب ولرم و مرطوب (نه خیس) بر سر و یا پای نوزاد بگذارید. به احتمال زیاد دمای بدن نوزاد کنترل میشه و پایین میاد.

5- یک تا دو ساعت قبل واکسن قطره استامینیفون استفاده کنید. وزن نوزاد مثلاً اگر 5 کیلو هست، 10 قطره و هر 4 ساعت از همین زمان تکرار کنید. به کنترل تب نوزاد و کاهش دردش کمک میکنه.

6- نوزاد را خیلی گرم نگه ندارید. تبش بالا میره. لباس خنک و هوای نسبتاً خنک به کنترل تبش کمک میکنه.

7- به شیر نوزاد دقت شود. کم نشود.

8- در صورت تورم و درد حوله سرد بر محل واکسن قرار دهید به طوریکه نوزاد شوک! نشود.

9- در صورت تب و بی قراری کودک خونسرد باشید. با مرکز تماس بگیرید و در صورت نیاز به مرکز درمانی مراجعه کنید.

10- لطفا والدین عزیز به همدیگه روحیه بدید. حتماً مطالعه داشته باشید. با مرکز درمانی هم صحبت کنید و راهنمایی های لازم را بگیرید. در صورت نگرانی از فراموشی یادداشت کنید و یا با اجازه مسئول مرکز، صدای ایشان را با موبایل ضبط کنید.

11- راستی برای انجام عمل تزریق یا حتی مراجعه به پزشک حتماً لباس راحت تن نوزاد کنید که به راحتی قابل درآوردن و پوشاندن مجدد باشد و در این فاصله نوزاد اذیت نشه.

12- کارت سلامت نوزاد و سایر وسایل ضروری نوزاد را همراه داشته باشید.

13- حدود نیم الی یک ساعت از شیر خوردن نوزاد گذشته باشد.

14- لطفاً شما هم تجربه تون را به اشتراک بگذارید.

اینم یه مقاله نسبتاً خوب برای واکسن دوماهگی
#واکسن_دوماهگی:
‍ 

واکسن های دوماهگی شامل دو واکسن تزریقی پنج گانه یا پنتاوالان و واکسن خوراکی فلج اطفال است.

واکسن پنج گانه از ترکیب 5 واکسن: دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، هپاتیت B و هموفیلوس آنفولانزا تشکیل شده است. این واکسن در ناحیه خارجی ران کودک تزریق میشود.

واکسن فلج اطفال نیز به به صورت قطره خوراکی است.

بعضی از کودکان بعد از تزریق این واکسن ها دچار تب، درد و قرمزی محل تزریق می شوند و نیاز به مراقبتهایی دارند.

مراقبت های بعد از واکسن دو ماهگی

برای مراقبت بعد از واکسن دو ماهگی کودکتان، لازم است اقداماتی انجام دهید. این اقدامات موجب کاهش درد و تب ناشی از واکسن می شود.

1- برا ی کاهش تب می توانید از قطره استامینوفن استفاده کنید: هر 4 یا 6 ساعت یک بار طبق تجویز پزشک ( دو برابر وزن کودک) به کودکتان قطره استامینوفن بدهید. این کار را تا زمانی که کودک تب دارد، ادامه دهید.

دمای بدن کودکتان را مرتب چک کنید و در صورتی که تب کودک با استامینوفن کنترل نشد، به پزشک مراجعه کنید.

مراقب باشید برای پایین آوردن تب کودک از آسپرین استفاده نکنبد.

2 – در24 ساعت اول، در صورت تورم، درد و قرمزی، اطراف محل تزریق حوله سرد بگذارید (بطوریکه بچه اذیت نشه): در 24 ساعت اول بعد از واکسیناسیون، اطراف محل تزریق را با حوله سرد بپوشانید و مرتب آن را عوض کنید. این کار موجب کاهش تورم بعد از دریافت واکسن می شود. از گذاشتن یخ روی موضع خودداری کنید .

3 – در 24 ساعت دوم ، میتوانید روی محل تزریق حوله گرم قرار دهید: در 24 ساعت دوم بعد از تزریق، از حوله یا پارچه گرم استفاده کنید. مراقب باشید که حوله زیاد گرم نباشد و به پای کودک آسیب نرسد. حوله را مرتب عوض کنید و به مدت طولانی روی پا قرار ندهید.

4 – از لباس های خنک و گشاد استفاده کنید :از لباس های خنک و گشاد برای فرزندتان استفاده کنید. لباس و شلوارهای تنگ موجب فشار آمدن به محل واکسن میشوند و موجب آزار کودک می شود. بچه را خیلی گرم نگه ندارید.

5 – مرتب به کودکتان شیر بدهید : تب باعث کم آبی بدن می شود. پس مطمئن شوید که آب بدن کودکتان کم نیست و مرتب به او شیر بدهید. بعضی از کودکان بعد از واکسن بی اشتها می شوند و علاقه ای به شیر خوردن ندارند.

6 – دمای اتاق کودک را خنک نگه دارید: هوای گرم موجب بالا رفتن تب کودک می شود. سعی کنید دمای اتاق زیاد گرم نباشد و مرتب هوا را عوض کنید.

7 – در کنار کودکتان باشید: بیشترین چیزی که به کودک کمک می کند، حضور و محبت والدین است . بعد از تزریق واکسن توجه بیشتری به کودکتان کنید و او را نوازش کنید.

(ادامه)

عوارض جانبی واکسن دو ماهگی

اثرات جانبی واکسن دو ماهگی معمولا” خفیف و کوتاه مدت هستند و تقریبا” نیمی از کودکان دچار آن می شوند. میزان این اثرات جانبی در کودکان مختلف، متفاوت است، و دربعضی از کودکان بیشتر است و در بعضی کمتر است.

در موارد نادر، عوارض شدیدی نیز بروز می کند. 

قرمزی و تورم محل تزریق: حدود نیمی از کودکان، بعد از واکسن دو ماهگی دچارقرمزی و تورم محل تزریق می شوند. این علائم معمولا” در یک تا دو روز اول بعد از تزریق بروز می کند و به تدریج بهبود می یابد.

درد محل تزریق : یکی از شایع ترین عوارض واکسن دو ماهگی، درد محل تزریق است. این درد معمولا” خفیف است. حدود 50% از کودکان این درد را تجربه می کنند. تحت هیچ عنوانی محل تزریق را ماساژ ندهید.

تب خفیف : واکنش های موضعی مانند تب، از پاسخ های سیستم ایمنی است و میزان آن در کودکان مختلف متفاوت است. تب نیز همانند دیگر عوارض تنها در نیمی از کودکان دیده می شود و غالبا” خفیف است. در موارد نادری شدت آن زیاد می شود.

بی قراری : یکی دیگر از عوارض واکسن دو ماهگی بی قراری است.

درصورت بروز هر گونه از علائم زیر به پزشک مراجعه کنید.

قرمزی و تورم بیشتر از سه روز

بی قراری و گریه مداوم بیشتر از سه ساعت

بروز هر گونه ضایعه پوستی

خس خس سینه

تورم صورت یا کل بدن

ترشح چرک از محل تزریق

اسهال چند ساعت پس از تزریق

استفراغ طی ده دقیقه اول پس از دریافت واکسن

تورم غدد زیر بغل

تب بالای 38.3 درجه سانتی گراد در نوزادان زیر سه ماه

#منبع:https://medava.org/مراقبت-بعد-از-واکسن-دو-ماهگی/

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز