2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست
آدم نمیدونه خانواده ر چه جوری راضی کنه با نامزدش چطور کنار بیاد مهریه پایین هم باشه انگار ته دل ادم ...

ببین از تجربه های دیگران استفاده کن 

زندگی که بخوا نشه و به طلاق و جدایی بکشه با هزارتا سکه نمیشه 

طرف حاضره بره زندان ولی زندگی نکنه یا حاضره مهرشو ببخشه و خودشو آزاد کنه 

و زندگی که بخواد بشه با ۱۰ تا سکه هم میبینی خوش و خرم زندگیشونو میکنن !

حالا نه خیلی سخت بگیری نه خیلی آسون مثلا ۷۰ تا سکه 

اونم زنا از بس بی جنبه بازی در اوردن و مهریه گرفتنو کردن کاسبی الان برای مردا قسط بندی میشه بستگی به توان مالیشون گاهی هرچهار ماه یه ربع سکه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ببین از تجربه های دیگران استفاده کن  زندگی که بخوا نشه و به طلاق و جدایی بکشه با هزارتا سکه نم ...

من گفتم بذار همون 114 تا که پدرم مخالفت نکنه من حاضرم بعد عقد یه مقدار ببخشم و 72 تا بمونه 

بازم دلخور شد و گفت اگه میخواستی پدرت رو راضی میکردی تو قدرت براوردن خواسته های منو نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم بذار همون 114 تا که پدرم مخالفت نکنه من حاضرم بعد عقد یه مقدار ببخشم و 72 تا بمونه  با ...

بگو خوب تو هم قدرت خواسته های منو نداری

این چیزیه که پدرم گفته اگه میتونی یا علی اگه نه به سلامت 

اصلا دختر و پسر نباید راجع به مهریه حرف بزنن خانواده ها باید بزنن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
بگو خوب تو هم قدرت خواسته های منو نداری این چیزیه که پدرم گفته اگه میتونی یا علی اگه نه به سلامت&nb ...

بله درست میفرمایید 

همین مسعله خیلی منو مردد کرده 

ما 3 ساله همو میشناسیم

من گفتم بذار همون 114 تا که پدرم مخالفت نکنه من حاضرم بعد عقد یه مقدار ببخشم و 72 تا بمونه  با ...

وای غلط کرده به مرد جماعت رو نده پدرسوخته تر از اینها خودشونند 

امضای خدا پای همه آرزوهامون . امین 
چرا اگر داشته باشه که درجا پول ها بلوکه می شه 

برا عندالمطالبه ؟ نه اصلا اینطوری نیس 

در جا بلوکه نمیشه، باید قاضی دستور بده ک اونم بعد چند سال دادگاهه ک اونم سالی یه سکه میبرن و اگه چند بار نداد اون وقت بلوکه میشه حسابش 

عندالسطاعه ک کلا نمیدن 

ببین از تجربه های دیگران استفاده کن  زندگی که بخوا نشه و به طلاق و جدایی بکشه با هزارتا سکه نم ...

پس چرا جهاز نقدی ک زن خونه مرد میبره اصلا جایی ازش صحبت نمیشه و هیشکی نمیگه مردا بی جنبه بازی دراوردن زن‌ها مجبورن جهاز ببرن؟

چرا همیشه مردایی ک مهریه میدن مظلوم نشون داده میشن؟ جامعه ب اندازه کافی مرد سالاری هست ما زن‌ها حداقل بهش دامن نزنیم

اگه مرد مهریه میده چون زن حقی برای پایان زندگی و طلاق و حضانت بچه و.... نداره

اول اینکه رو حرف خودت و خونوادت پافشاری کن الان ۱۱۴ تا چیزی نیست نگفتی ۱۰۰۰ تا که

بعد به قول یکی از دوستان مهریه جوری باید باشه که طرف نتونه بده نه که هروقت خواست دست تو جیبش کنه بگه خانوم بعد ۲۰ سال پاشو برو!

بعدم تجربه اطرافیان رو که دیدم اصلا صحبتی ازینکه بعد از عقد میبخشی نکن

یعنی چی

قدیما زمان مادربزرگا همون سر عقد مهریه رو میدادن حالا ما بیایم بعد از عقد یه وعده سرخرمن رو کمتر هم بکنیم؟

شما سه سالم این اقا رو میشناختی اگه انقد بحث میکنه و ارزش برات قائل نیست کوتاه نیا

رابطه تو قطع کن

اگه واقعا بخوادت برمیگرده اگر هم برنگشت معلومه بعدا هزار جور بازی میخواسته سرت دربیاره