2777
2789

سلام دوستان،لطفا راهنماییم کنین ک این موضوع رو بگم ب دوست پسرم یا ن؟اینم بگم بحثمون خواستنه و خانواده ها درجریانن واومدن دیدن دوتاخانواده،من بااین اقایی ک هستم چن ماهی هست ک باهم دوستیم ک یهو این سوالو ازم پرسید و من تعجب کردم و نفهمیدم منظورش اصلا چی بود ک حتی پرسید الان ک این سوالو پرسیده من موندم ک ی موضوعیو باید بهش بگم یا ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید میخواد ببینه بابات سخت گیره واس خونه داشتن یا چون اجاره ایه درک میکنه 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
خب این چیزی نیست که نگین 🤔 چه ایرادی داره 

اخه اصلا بحثش پیش نیومده بود فقط ی بارپرسیده بود خونمون ویلاییه یا اپارتمانی ک منم گفتم ویلایی،دیگ نپرسید ازخودمونه یا ن ازنظرمنم مهم نبوده این موضوع وتعجب کردم چرا اینو پرسید یا چرا براش اهمیت داشت،اینم بگم ک پولداره