2777
2789
عنوان

به دوست پسرم بگم اینو یا نه؟+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 96 پست
گفتن نداره ولی بنده خدایی امد خواستگاری من تازه رسمی اقا هی ب بهانه مختلف ازمن چیز میپرسید ک بابام چ ...

واااای چقدددد بدددد خیلی رومخن اینجورادما واینجور برخوردا،خب توچیکاکردی؟چ جوابی دادی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جزییاتو نمیگم،حسم میگه وقتی بگم رفتارش عوض میشه و سوالایی درمورد رفتنم میپرسه ک خوشایندم نیس مث همه ...

اره ممکنه،باتوجه به قضیه خونه.

ممکنم هست نشه ولی درنهایت تو طرفتو میشناسی.اگه باهات موند که میفهمی باشعوره وواقعا میخوادت ولی اگه بهونه کرد همون بهتر که بره.با کسی ازدواج کن که تو رو با تمام خوبی ها وبدیهات بخواد وگرنه آدم خوب وبی نقص رو که همه دوست دارن ومیخوان

ی شهر خیلی خیلی دوراز شهرخودمون تصورم این بود ک ازهمه خانوادم دورشم،۲۲سالم بود،میشه بهم بگی چرا شوک ...

حس منفی دادبهم عزیزم

بازم نگی بنظرم بهتره

خودت سبک سنگین کن اما ساده نباش

میتونی انکار کنی

میتونی بگی با مادربزرگم هماهنگ کرده بودم برم خونه دوستم مثلا

طرف آخونده تو تلویزیون میگفت اگر با کسی قبل ازدواج دوست بودین به همسرتون نگیددیگه

واااای چقدددد بدددد خیلی رومخن اینجورادما واینجور برخوردا،خب توچیکاکردی؟چ جوابی دادی

😂هیچ بهم زدم پدرمم بدجور از خجالتش درومد

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

ببین عزیزم به نظر من باید این موضوع رو بهشون بگی

چون از کسی دیگه بشنوه خیلی بدتره

ولی نحوه بیان موضوع خیلی مهمه 

خودت باید با اعتماد به نفس کامل این موضوع رو بگی و یه جوری بهش القا کنی که اصلا موضوع مهمی نبوده اما چون دوست دارم باهات صادق باشم خواستم خودم بهت بگم و...

اصلا نباید با دودلی بگی یا بذاری اون متوجه دودل بودنت بشه

اینو بدون که شنیدن این موضوع از خودت خیلی مهمه

و اگر این شخص بخواد بخاطر این موضوع قید تو رو بزنه همون بهتر که امروز بزنه

چون شک نکن اگر کسی واقعا واقعا تورو بخواد بخاطر همچین موضوعی تو رو ترک نمیکنه و اگر این آقا ترکت کرد شک نکن که ممکن بوده در آینده خیلی بدتر ترکت کنه

جریان گذشتتو بهش گفتی

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...