2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 62 پست
لطفن بگو خیلی کنجکاو شدم

واقعا متوجه نشدی؟

یه کم بیشتر تلاش کن. خیلی ساده است. به جای "ا" از "ع" استفاده کن توی املاش. اینم راهنمایی.

😆😆😆🙈🙈🙈🙈🙈

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مطمنم باردار نیستم 

بابا عقدی طبیعیه تخمدونا و رحم تازه فعال شدن منم اینطور میشم گاهی اوقات نهایتش برو دکتر سونو بنویسه ببینی کیست نداشته باشی ،اگر خارش نداری عفونت نیست

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
بابا عقدی طبیعیه تخمدونا و رحم تازه فعال شدن منم اینطور میشم گاهی اوقات نهایتش برو دکتر سونو بنویسه ...

قبلا کیست داشتم افتاده لابد کیسته خداروشکر عفونت نیس😂😂حدیقل کیستو همسرم نمی گیره😂😂

من 13 سال ازدواج کردم خب دو قسمتش میشه شق +ایق یا شقا+یق هردو بی معنی هستن برام😁 مامانم میگف تو خنگ ...

عزیزم شق +عایق. شق که منظور همون سالاره عایقم که پوششیع که میاد رو سالار رو میپوشونه.دیگه واضح تر نمیتونم بگم

من 13 سال ازدواج کردم خب دو قسمتش میشه شق +ایق یا شقا+یق هردو بی معنی هستن برام😁 مامانم میگف تو خنگ ...

عزیزم اول درست تفکیک کردی..

خنگ نیستی فقط منحرف نیستی 😄

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
عزیزم شق +عایق. شق که منظور همون سالاره عایقم که پوششیع که میاد رو سالار رو میپوشونه.دیگه واضح تر نم ...

نه الان دیگع فهمیدم😄😄😄

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃