2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش زدم بچه ها گناه داره اگرم فحش میده میخواد کاربریش حذف شه نمیدونه کارش ببیخ پیدا  کرد  ...

جوجه مامانت میدونه تا الان بیداری؟؟برو بخواب فردا مدرست دیر میشه

گزارش زدم بچه ها گناه داره اگرم فحش میده میخواد کاربریش حذف شه نمیدونه کارش ببیخ پیدا  کرد  ...

بیخود این فوش ها چیه میده بیتربیت

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

همه بهت ميگن مرد هستي ولي من حس ميكنم خانومي 

يادته تو اون تاپيك بهم فحش دادي ولي من برات دلسوزي كردم گفتم تو شرايط بدي رشد كردي پدر و مادرت جلوي تو حرف بد ميزدن تو هم از اونا ياد گرفتي 

بخدا اون لحظه از روي فحشات اينو برداشت كردم الان به تاپيكات سر زدم ديدم تو يه تاپيكي گفته بودي از بابام متنفرم بددهنه 

عزيزم بددهني براي همه آدما زشت و بد هست 

لطفا از رفتار زشت پدرت تقليد نكن 

من هيچوقت به كسي فحش ندادم و نميدم چون حس ميكنم به خودم برميگرده 

شما هم ترك كن عادتتو بذار بچه هات تو محيط خوبي رشد كنن🌹

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍