2777
2789
عنوان

دوس دارم قلبمو با چاقو در بیارم

324 بازدید | 14 پست

دوس دارم ❤️ م رو با چاقو در بیام 

بذارمش روی میز بشینم رو ب روش 

بهش بگم 

ببین می‌دونم داداش صاحبان مرده درد بی داداشی کشیده

ببین می‌دونم صاحبت بچگی نکرده

می‌دونم توی کل بچگیش هیچ اسباب‌بازی نداشته

می‌دونم کل بچگیش با حسرت گذشت

با کهنه پوشیدن لباسای بقیع گذشت 

تا رسید ب سن بلوغ....

اولین پریودیش شورت مامانشو پوشیده بود 

بجا نوار بهداشتی بهش کهنه دادن از ترس و عصبانیت بهم ریخته بود ....هیچکس قشنگ براش توضیح نداد پریودی چیه....

می‌دونم تا رسید ب نوجوونی و کراش زدن اندازه موهای سرش ضربه دید 🤣

می‌دونم تا رفت دانشگاه صبح تا عصر دانشگاه میموند 

چون کسی نمی‌رفت دنبالش...

می‌دونم مث سگ شب تا صبح پا گوشی بود ک ی مشتری آنلاین پیدا کنه تا از گرسنگی توی دانشگاه خراب شده تلف نشه...

می‌دونم ۳ بار از تجاوز قرار کردی و یادت نمیرن

آخ که من خیلی چیزا می‌دونم اگ بخوام همشو بگم سال ها طول میکشه

اما الا خوشبختی

ب عشقت رسیدی 

همه چی خوبه 

چته

چرا نا میزونی 

چرا غم‌گینی 

چرا خاطرع های بد از ذهنت پاک نمیشن

چرا همیشه بین خوشی های زندگی قهقهه هات درد دارن...

چرا وقتایی که با خودت تنها میشی ب خودت میگی کی از کار میوفتی خستم...

الا خوشبختی 

همه چی خوبه

تو هم خوب باش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووف.خداروشکر آخرش خوب تموم شد😥😩 داشتم غصه میخوردم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

واقعا ابن اتفاقا اوفتاده واست؟ 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️

الاهی خدابهت ارامش بده

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

باز خوبه الان خوشبختی❤

منکه وسطای راهمو نمیدونم چی میخواد بشه، هیچ انگیزه ای ندارم، ن حوصله خونوادمو دارم، ن کنارشون بهم خوش میگذره، فقطو فقط خداروشکر که سرکار میرم، وگرن دق‌میکردم از این وضعم، دلم میخواد یه تنوعی یه اتفاق مثبتی تو زندگیم بیفته، ولی هیچچچچی نمیشه، هیچچچچچی

قطعا همه ما مشکلاتی داریم که ریشه در کودکی ما داره کسی از دالان کودکی به سلامت عبور نکرده ولی عزیزم ما تصرفی در گذشته نداریم نمیتونیم بریم تو گذشته چیزی رو عوض کنیم پس باید گذشته دور بریزیم و بهش فکر نکنیم مثل اینکه کسایی به تو چاقو زدن و تو رو زخمی کردن تو با فکر کردن اون چاقو رو دوباره و هزار باره به خودت فرو میکنی ای بسا که در چاقو بار اول از بار دومم بدتره.خداروشکر الان زندگی خوبی کنار همسرت و به لیاقتت رسیدی