2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گربه خونگی ندارم و به گربه هایی که به خونمون در رفت و امدن غذا میدم😅غذای خشک تا حالا نخریدم و خو ...

اره بهشون مرغ میدیم ولی حس میکنم مث قبل دوس ندارن زیاد تپل هم نمیشن 🥺

قیمتش مناسبه؟ ما خیلی پر جمعیتیم هزینه ها کمر شکن شده😫

من ایران زندگی نمیکنم 

اینجا قیمتش خیلی مناسبه

حتی رویال کنین ام خیلی نیست قیمتش

ولی در کل

غذای خشک بدی بهتره

چون هم ویتامینای مورد نیازشون رو داره هم اینکه بهرحال یه جوریه که بیشتر دوس دارن 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من ایران زندگی نمیکنم  اینجا قیمتش خیلی مناسبه حتی رویال کنین ام خیلی نیست قیمتش ولی در کل ...

مرسیی😍😍

اره منم حس میکنم غذای خشک براشون مفید تر باشه چون زیادم خوش اشتها نیستن امیدوارم غذای خشک دوست داشته باشن🥺

مرسیی😍😍 اره منم حس میکنم غذای خشک براشون مفید تر باشه چون زیادم خوش اشتها نیستن امیدوارم غذا ...

الهی 

اگرم چیزی درست کردی براشون 

خام نده

بپز

هیچ ادویه ایم نزن 

خام بخورن ممکنه انگل بگیرن

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

الهی  اگرم چیزی درست کردی براشون  خام نده بپز هیچ ادویه ایم نزن  خام بخورن ممکنه ...

اره همچیو میپزم براشون ولی زیاد دوست ندارن انگار زده میشن  یه پسر داریم فقط اون با اشتها میخوره😂😂😂

اره بهشون مرغ میدیم ولی حس میکنم مث قبل دوس ندارن زیاد تپل هم نمیشن 🥺

شاید چون دیگ تکراری شده اصلا به چاق شدنشون فک نکن اتفاقا چاقی براشون خیلی ضرر داره،اگه دوس داری ماهی رو هم امتحان کن فک کنم عاشقش بشن😅😍

شاید چون دیگ تکراری شده اصلا به چاق شدنشون فک نکن اتفاقا چاقی براشون خیلی ضرر داره،اگه دوس داری ماهی ...

اره ماهیی  دوست دارن بهشون ماهی میدیم چند روز یبار

نگرانیم بیشتر بخاطر اینه یکیشون حاملست یکی دیگشم شیرده

اره ماهیی  دوست دارن بهشون ماهی میدیم چند روز یبار نگرانیم بیشتر بخاطر اینه یکیشون حاملست یکی ...

وای خداا😍مگ چنتان ینی قراره در اینده ۷ ۸ تا بچه گربه داشته باشی؟😍😍😍اگه دوس داشتی عکسشونو بفرس من عاشق گربه هام