2777
2789
عنوان

یعنی واقعا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
😂بخدا توبگو ی جمله اخه اگه بلدتباشی چطور توضیح بدم اینجا جای اینکه اوندی اینجا هم حالا توی نت سرچ ک ...

بابا گوگلم بالا نمیاره😕😕😕چطور بگم اخه اینو

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب زیر و رو بافتن بلدی؟؟یا اینکه بعد از هر رج یدونه باید رد کنی بعد شروع به بافتن کنی؟؟

زیر ورو اره ولی تیکه دوم سوالتوتو متوحه نشدم شرمنده!

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
زیر ورو اره ولی تیکه دوم سوالتوتو متوحه نشدم شرمنده!

ببین رجه اول بعده سر انداختن که هیچی همه دونه ها رو میبافی اما از رجه دوم و رج های بعدی باید دونهٔ اولو بدی به میلی که میخوایی شروع به بافتن کنی اونو بلدی،یا کلا پایه بافت رو بلدی دیگه،نه؟؟

ببین رجه اول بعده سر انداختن که هیچی همه دونه ها رو میبافی اما از رجه دوم و رج های بعدی باید دونهٔ ا ...

نه هیچی بلد نیستم😐

نه هیچی بلد نیستم😐

ببین برای کش بافت:بعد از سر انداختن تمام دونه ها رو شروع به بافتن میکنیم به این ترتیب که یک دونه زیر میبافیم یک دونه رو،بعد از تموم شدنه رجه اول برای شروع رجه دوم،اولین دونه رو میدیم به میله دوم بدونه بافتن،و بعد بقیه دونه ها رو به ترتیب قبلی شروع به بافتنه یکی زیر و یکی رو میکنیم،فیلم های آپارات میتونه کمکت کنه

ببین برای کش بافت:بعد از سر انداختن تمام دونه ها رو شروع به بافتن میکنیم به این ترتیب که یک دونه زیر ...

اها باشه ته تهش همینطوره دیگه نه رج سوم مث دمیه دیگ نه،؟

اره دیگه تا آخر همینه فقط مراقب باش زیر و رو را قاطی نکنی

ممنونم ازتون🌹🌹🌹