2777
2789
عنوان

این دعا برای شما....

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 32 پست
الهی امین  ،التماس دعا دارم حالم اصلا خوب نیست

خدا حال دلتون خوب کنه بحق علی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
میشه برای مشکل منم دعا کنید انشاالله حاجت روا شید

عزیز سه تاتوحید براتون میخونم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ناشناس_هسدم @اعتصامی @گلبررگ_67 این دعا برای شما دوستان خوبم😘

خانوما میشه امشب برامنم دعاکنید ک ابروم حفظ شه و کسیکه میخواست اذیتم کنه الان نتونه ابرومو ببره و مد ...

سلام خواهر جان... الهی به حق آبروی حضرت زینب کبری سلام الله علیها.. آبروت حفظ بشه.. چشم لایق باشم دعاتون میکنم 💚💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@ناشناس_هسدم   @اعتصامی   @گلبررگ_67   این دعا برای شما دوستان خوبم😘

سلام آبجی جون خوبی عزیزم..ممنونم لطف کردی.. الهی به حق امام حسین علیه السلام حاجت روا بشی 💚💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
@ناشناس_هسدم   @اعتصامی   @گلبررگ_67   این دعا برای شما دوستان خوبم😘

سلام عزیزم ممنون ک منو یادت بود اتفاقا اینقدر دلم از مشکلات زندگیم گرفته که حد نداره یه جورایی افسرده شدم ممنونم از دعات گلم❤❤❤😘😘😘ان شاالله حاجت روا شی

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
سلام آبجی جون خوبی عزیزم..ممنونم لطف کردی.. الهی به حق امام حسین علیه السلام حاجت روا بشی 💚💚

سلام عزیزم . ان شالله شماهم دلت شادباشه

سلام عزیزم ممنون ک منو یادت بود اتفاقا اینقدر دلم از مشکلات زندگیم گرفته که حد نداره یه جورایی افسرد ...

سلام گلم خدانکنه افسرده بشی ان شالله مشکلاتت بحق ابالفضل حل بشه

سلام عزیزم . ان شالله شماهم دلت شادباشه

ممنون گلم🌹🤗❤️

سلام گلم خدانکنه افسرده بشی ان شالله مشکلاتت بحق ابالفضل حل بشه

خیلی ممنونم عزیزم🙏❤😘

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
الهی بحق حضرت زینب حاجاتت روا بشه عزیزترین دوست❤

مرسی عزیزم همچنین😘😘😘😘

مرسی عزیزم همچنین😘😘😘😘

چه دعاهای قشنگی با اجازت سیو کردم عزیزم 

ان شاالله سلامت و عاقبت بخیر باشید

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
چه دعاهای قشنگی با اجازت سیو کردم عزیزم  ان شاالله سلامت و عاقبت بخیر باشید

مرسی عزیزم زنده باشی ان شالله🌷🌹🌺