2777
2789
عنوان

برای رشد فردی خودتون چیکار می‌کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2695 بازدید | 19 پست
اووه انواع و اقسام كتاب هارو ميخونم بالاي ٣٠٠ .٤٠٠ تا كتاب خوندم شاغلم وقت كار ديگه اي ندارم جز ...

موضوعاتش براتون تکراری نیست ؟من یه کتاب که بخونم وقتی ببینم کتاب بعدی همونا رو تکرار کرده بدم میاد دیگه بخونمش .

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
موضوعاتش براتون تکراری نیست ؟من یه کتاب که بخونم وقتی ببینم کتاب بعدی همونا رو تکرار کرده بدم میاد د ...

هيچ كتابي موضوعات تكراري نداره عزيزم شايد اشاره اي بهشون كرده باشه ولي اصلا تكراري نيستن عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین چند صد جلد شده کتابخانه ام

خيلي عاليه عزيزم❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام دوستان

من خیلی واسه رشد فردی زمان میزارم و کلی کتاب میخونم و پیگیرم. چندتا کانال و کتاب خوب بهتون معرفی میکنم.

کتاب باشگاه پنج صبحی ها 

کتاب نیمه تاریک وجود

کتاب بهترین سال زندگی تو برای برنامه ریزی و...

یه کانال تلگرام هم هست که واقعاا مفید و کاربردی بوده برام

https://t.me/rich_woman100

2790
2778
2791
2779
2792