2777
2789
  1. چالش اینکه توی این وضعیت کرونا همه با هم بشینیم تو خونه و فقط و فقط و فقط برای کار های ضروری بیرون بریم .
  2. چالش اینکه توی خونه ی خودمون عزاداری کنیم 
  3. چالش اینکه یادمون باشه دلتنگی ندیدن الان عزیزانمون بهتر از ندیدن همیشگیشونه !
  4. چالش اینکه کادر درمان رو کمتر خسته کنیم .
  5. چالش اینکه مسافرت نریم
  6. چالش اینکه حق الناس نکنیم و به کسی که رعایت میکنه کرونا ندیم و مریضش نکنیم
  7. چالش اینکه فاصله ی اجتماعی رو رعایت کنیم
  8. چالش اینکه تو خونه خودمونو سرگرم کنیم‌

۹. چالش اینکه بفهمیم سلامتی خودمون و اطرافیانمون مهم تر از خوشگذرونی و                حوصله سر رفتنه

۱۰. چالش اینکه بفهمیم اینکه یکم خسته بشیم بهتر از اینه که عذاب وجدان داشته                باشیم که کسی رو مبتلا کردیم یا ناقل بودیم 

۱۱ . چالش اینکه دلمون به حال کادر درمان و بچه هاشون که فوت شدن یا                        خداروشکر هنوز سالمن بسوزه !

۱۲. چالش اینکه بفهمیم کادر درمان دیگه بریدن 

۱۳. چالش اینکه کرونا رو شکست بدیم نه کادر درمان رو !!!!

۱۴. چالش اینکه انسانیت داشته باشیم 

۱۵ . چالش اینکه ماسک بزنیم ، نه هر ماسک زدنی !!!! درست ماسک زدن!

16 . چالش اینکه بعدا جلوی خدا خجالت زده نشیم که حق الناس کردیم و سلامتی              و جون بعضی هارو گرفتیم !

۱۷ . چالش اینکه به کسی که نمیدونه ! ، هشدار بدیم

1۹ . چالش اینکه به یاد داشته باشیم کاری نکنیم تا عزیزان خودمون و دیگران از                  دست برن !

دوستاتونو تگ کنید ، بیاید همه با هم مهم ترین چالش زندگیمونو انجام بدیم من خودم ۷ ماهه بیرون نرفتم حتی تا دم راه پله هم نرفتم !!! ، ۷ ماهه راه پله هامونم ندیدم چه برسه به فامیل .... ، من تونستم توی این ۷ ماهه به هر راهی بزنم تا خودمو سرگرم کنم ، حالا ممکنه بگید تو کار و بار نداری ، من کار و بار دارم دانش اموز هستم ، من نمیگم نرید بیرون !!!! برید ولی برای کار های ضروری و کارتون برید اونم چجوری؟ با رعایت فاصله ، ماسک زدن درست و دستکش دست کردن .

خدایا چرا سین میزنی جواب نمیدی؟😊 .... بازم شکرت 😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم تواین 7 ماه هرکی باید میفهمید فهمیده بقیه هم که دیگه کلا از رده خارجن

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

یه چالش مهم دیگه هم اینکه بفهمیم اگه فقط ماسک زدن فایده داشت ، خوده کادر درمان که وسایلشون هزار برابر بهتر از مائه نمیگرفتن ، بفهمیم فقط ماسک زدن کافی نیست

باور کن من همه این چالش رو رعایت کردم 

ولی خانواده همسرن میرن و میان اصلا گوش نمیدن تا چند مدت پیش که اطلا کرونا رو قبول نداشتن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

با اینا من چکار کنم 

بعد یه موضوع خیلی مهم واقعا عصبی شدم خیلی تحت فشارم بچه هامم همینطور بخاطر همین قرنطینه 😣😣😣

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
باور کن من همه این چالش رو رعایت کردم  ولی خانواده همسرن میرن و میان اصلا گوش نمیدن تا چند مدت ...

خدا کمکتون کنه سعی کنید خانواده شوهرتون رو راضی کنید .

خواهشا دوستاتونو تگ کنید

افرین به شعور شما ولی کی گوش میده اخههه واقعا نمیفهمم حق الناس همینه دیگه براشون مهم نیست یه مادر که پرستاره بچه هاش بدون مادر بشن یا یه مردی که برای سیر کردن شکم زن بچش میره پول دریاره به خاطر یه عده بی منطق باید بچه هاش یتیم شن؟! 

خدا کمکتون کنه سعی کنید خانواده شوهرتون رو راضی کنید . خواهشا دوستاتونو تگ کنید

فعلا به وجود کرونا پی بردن ولی اصلا رعایت اصولی و درست رو ندارن در ماه چندین بار میرن شهرستان با اتوبوس 🤦‍♀️

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏