- چالش اینکه توی این وضعیت کرونا همه با هم بشینیم تو خونه و فقط و فقط و فقط برای کار های ضروری بیرون بریم .
- چالش اینکه توی خونه ی خودمون عزاداری کنیم
- چالش اینکه یادمون باشه دلتنگی ندیدن الان عزیزانمون بهتر از ندیدن همیشگیشونه !
- چالش اینکه کادر درمان رو کمتر خسته کنیم .
- چالش اینکه مسافرت نریم
- چالش اینکه حق الناس نکنیم و به کسی که رعایت میکنه کرونا ندیم و مریضش نکنیم
- چالش اینکه فاصله ی اجتماعی رو رعایت کنیم
- چالش اینکه تو خونه خودمونو سرگرم کنیم
۹. چالش اینکه بفهمیم سلامتی خودمون و اطرافیانمون مهم تر از خوشگذرونی و حوصله سر رفتنه
۱۰. چالش اینکه بفهمیم اینکه یکم خسته بشیم بهتر از اینه که عذاب وجدان داشته باشیم که کسی رو مبتلا کردیم یا ناقل بودیم
۱۱ . چالش اینکه دلمون به حال کادر درمان و بچه هاشون که فوت شدن یا خداروشکر هنوز سالمن بسوزه !
۱۲. چالش اینکه بفهمیم کادر درمان دیگه بریدن
۱۳. چالش اینکه کرونا رو شکست بدیم نه کادر درمان رو !!!!
۱۴. چالش اینکه انسانیت داشته باشیم
۱۵ . چالش اینکه ماسک بزنیم ، نه هر ماسک زدنی !!!! درست ماسک زدن!
16 . چالش اینکه بعدا جلوی خدا خجالت زده نشیم که حق الناس کردیم و سلامتی و جون بعضی هارو گرفتیم !
۱۷ . چالش اینکه به کسی که نمیدونه ! ، هشدار بدیم
1۹ . چالش اینکه به یاد داشته باشیم کاری نکنیم تا عزیزان خودمون و دیگران از دست برن !
دوستاتونو تگ کنید ، بیاید همه با هم مهم ترین چالش زندگیمونو انجام بدیم من خودم ۷ ماهه بیرون نرفتم حتی تا دم راه پله هم نرفتم !!! ، ۷ ماهه راه پله هامونم ندیدم چه برسه به فامیل .... ، من تونستم توی این ۷ ماهه به هر راهی بزنم تا خودمو سرگرم کنم ، حالا ممکنه بگید تو کار و بار نداری ، من کار و بار دارم دانش اموز هستم ، من نمیگم نرید بیرون !!!! برید ولی برای کار های ضروری و کارتون برید اونم چجوری؟ با رعایت فاصله ، ماسک زدن درست و دستکش دست کردن .