2777
2789
عنوان

زندگیم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 55 پست
وا . اگه شوهرت استرس طلاهات داره و تلاش برای پیدا کردنش کرده . یعنی بر نداشته . اگه ول گفته کجاست ب ...

کاش کار خودش باشه ولی ادم جدی ای هست اصلن دور از شخصیتشه اما کاش برداشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ی جایی توخونه مخفی میکردی دوساله سرویس من از توخونه تکون نخورده.

چیه بعضیا دنبال خودشون طلا راه میندازن یا به خودشون آویزون میکنن.هیچجا امن تر از خونه نیست مخصوصا با حواس پرتی های امروزه.حالاهم غصه نخور

الان من دوساعت خودمو میزدم جلو مادرش اینا اما فقط التناسم میکرد بس کنم 

بد کوفتی هست کار خودشه . فردا هم مادرش میگه عروسم خُله برو همونجایی که قایم کرده چون همون اطراف قایم کرده زود میتونی پیداش کنی وقت زیادی برای قایم کردن حرفه ای نداشته .

بگو میخوام درخواست طلاق بدم همه وسایلات جمع کن برو تا اینکه طلا هاتو بهت نداده

تنها
حدود صد ملیون طلا بود دوربینم اونروزگچک کردم  هیشکی نیومده تو خونه  و زندگی من ب باد رفته ...

خب پس کار شوهرته دیگه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الکی تهمت نزن ، مطمعن نیستی که تا چیزی رو باچشم خودت ندیدی تهمت نزن ،تهمت تاوان داره چه همه هم میگن شوهرت برداشته🙄🙄🙄گناه داره والا شماها که شوهر شو نمیشناسین چرا الکی تو دل این بنده خدا رو خالی میکنید .یه درصد احتمال بدید کار اون نباشه 😒

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
الان من دوساعت خودمو میزدم جلو مادرش اینا اما فقط التناسم میکرد بس کنم 

ببین اخه یکم غیر عادیه رفتارش اولا ک خونسرد باش با گریه ی تو هیچی درست نمیشه میدونم صد گرم طلا کم چیزی نیس ولی کاریه ک شده بجاش رفتار شوهرتو زیر نظر بگیر اگه کار خودش نباشه بلاخره اونم باید ناراحت باشه حرص بخوره 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد