2777
2789

تو تاپیک های قبلم توضیح دادم که دو روز قبل بهش گفتم حس میکنم من اولویتت نیستم اونم عصبی شد و بعدم قهر بودیم با هم من خواستم برم خونه مامانجونم گفت کجا داری میری گفتم به توچه اونم عصبی شد گفت برو خونه بابات اینجا هم نیایا بعدش تو خیابون بودم اس داد کجایی بیا خونه منم گفتم مگه نگفتی برو خونه بابات جواب نداد. میدونست از جواب پیام ندادن خیلی ناراحت میشم اما جواب نداد 

وقتی اومدم خونه گفت من عصبی بودم ساعت 11 شب بیرونی نمیام نازتو بکشم که و اومد جلومو بگیره که نرم خونه بابام جیغ و داد کردم و گفت پس برو. 

حالا اومدم اس و زنگ میزنه که زشته برگرد. 

مامانم گفت من میرم حضوری باهاش میحرفم. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگرد و خودت باهاش صحبت کن بچه بازیا چیه

مامانم گفت چندتا کلمه حرف رو میخوام خودم رو در رو بهش بگم یعنی این کارا بکنیم یا بشینم اینجا نرم خونم؟ 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 

ای بابا☹چه الکی الکی بیخ پیدا کرد😓بحث رو به خانواده ها نکشید.حرمت شکنی میشه.تا جایی که میشه خودتون تو خونتون حل کنید.

قهر_نکن#  

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

سر دعوای بیخودی خانواده هاتونو در جریان نذارین

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

ن ب مامانت نگو

خودت حلش كن ي چيز ساده و الكيه 

بذار بياد نازت بكشه گل بخره ي منتم بذار سرش ك لطف كردم بخشيدمت بار اخرت باشه برگرد مامانت واسه ي بچه بازي قاتي نكن

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
جوابشو نمیدم اصلا برام نوشته خیلی لوسی. 

از سخنش درّ و گوهر میباره.😁 واقعا لوسی😉😁

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑