2777
2789
عنوان

وشمر جالس علی صدره.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 107 پست
... بس کن رباب ...🖤 کم خیره شو به نیزھ علے را نشان ندھ گهوارھ نیست٬  دست خودت را تکان نده ...

😭😭😭😭😭😭😭

اگر گهواره را پس داده بودند 

دلش خوش بود با طفل خیالی

😭😭😭😭😭😭

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این جمله قلب امام زمان رو درد میاره ما میشنویم و اون درک میکنه😭

دوستان عزیز اگه تونستید امروز برای آرامش دل امام زمان صدقه بدید یا صلوات بفرستید😭

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

حالا من یه چیزی بگم همه میریزن سرم، جدا از بحثای مذهبی به این فكر میكنم چه خانواده خوبی بودن زنداداش و داداش و شوهر و برادرشوهر و خواهرشوهر و برادر ناتنی و خواهرزاده و همه چقدر هم و دوس داشتن و واحد بودن ، الان خانواده های امروزی نیازی به شمر و یزید و دشمن ندارن خودشون با هم نمیسازن و هی سر هم و میبرن! ما از كربلا باید خانواده سالم داشتنم یاد بگیریم

بانوی مجلله،علیا مخدره حضرت زینب  فریاد زد حسین اگه زنده‌ای جوابمو بده 

جواب که نشنید رو کرد به علقمه با دو  دست زد به سرش  عباس به فریادم برس....

آجرک الله یا صاحب الزمان 

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
حالا من یه چیزی بگم همه میریزن سرم، جدا از بحثای مذهبی به این فكر میكنم چه خانواده خوبی بودن زنداداش ...

اره درست میگین واقعا همین بعضیا توی فامیل حرملن انشاالله به حق امروز همه درست بشیم و حسینی وار زندگی کنیم

بانوی مجلله،علیا مخدره حضرت زینب  فریاد زد حسین اگه زنده‌ای جوابمو بده  جواب که نشنید رو ...

امااااااااان از این جمله

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
😭😭😭😭😭😭😭 اگر گهواره را پس داده بودند  دلش خوش بود با طفل خیالی 😭😭😭😭😭😭

ای وایی خدا ما همه مادریم ....😭😭😭😭😭

قربون دلت برم بانو رباب

چ ثوابی کردی اسی

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

حسین عمود خیمه کشید خیمه ی عباس افتاد زینب گفت اماااان از اسیری....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بین تمام تیره و اولاد هل اتی

صد پاره تن فتاده به دشت بلا یکیست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

زینب بر ابن زیاد وارد شد درحالیکه صورتش را با آستین میپوشاند ......

سنان لعنت الله

رکابم را از طلا و نقره سنگین کنید که من شاه پرده دار را کشتم. 

من کسی را کشتم که پدر و مادرش از همه بهترند. 

خورجینم را از لعل و یاقوت و زمرد پرکنید که من حسین پسر اسدالله را کشته ام»!

یاعلی 

سقیفه#