2777
2789
عنوان

من روانیم😀🤕😓

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 41 پست
کار درست را شما میکنی 90 در صد اینجور رابطه ها منجر به تباهی دخترها میشه

میگم چرا من نتونستم با یکی اشناشم قبل عقدمون که حرف بزنیم؟ 

واقعا تاسف میخورم ولی مثه سگم میترسم 😀

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مجردی خیلی کله خر بودن الان فکرش را میکنم مو به بدنم سیخ میشه

چه جاها که من با پسرا نرفتم ،چطور جرأت میکردم آخه 

اما هیچ وقت نذاشتم حتی بهم دست بزنن

شایدم خدا خیلی دوستم داشته و مراقبت بوده

خدایا شکرت   
😂😂😂😂😂وای خدا

مثلا بشوهرم میگم تنها نمیرم خیابون. یا ازونجا میترسم. یا ازین چیزا. شوهرم میگه خل شدی. کی به اینچیزا فک میکنه

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

من یع مدت یع مشت دوست ج... داشتم خودم نمیدونستم اینکارع ان تا اینکع یه شب دوس پسراش اشتباهی اومده بودن ایفون مارو زده بودن شانس اوردم ننه بابام خونه نبودن وگرنه فکر میکردن پسرا اومدن سروقت من 

منم با دخترا کات کردم اصن ببینم یع دختری دوس پسر دارع دیگع حالم ازش بهم میخوره نمیدونم چرا فکر میکنم اونکارس حالت بدی دارم دیگع

﷽ __بِسمِ رَبِّ چشمهایَش  ❤۹۹/۹/۹ 
من یع مدت یع مشت دوست ج... داشتم خودم نمیدونستم اینکارع ان تا اینکع یه شب دوس پسراش اشتباهی اومده بو ...

منم. میگم چطوری پسرا ب دوس دختراشون اعتمادمیکنن

من تو عمرم یه دوست پسر هم نداشتم

فقط یبار راهنمایی بودم یکی زنگ زد خونمون فوت میکرد تو گوشی همچین زبونم قفل شد و دست پام خشک نمی تونستم تکون بخورم ، داداشم هم مدام می پرسید کیه من فقط نگاهش میکردم   

اومد تلفن رو ازم گرفت فهمید مزاحمه قطع کرد ب منم یه لیوان آب داد خالم خوب شه 

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
خوب همینو از کجا میدونی سوارماشین میشین نبردتون بیرون شهر.  وای من فکرام خ مسمومه😁😂

😂😂

مجردیم ۴سال با ی پسر ک بچه محلمون بود دوس بودم

جفتمون الان ازدواج کردیم مودی بود انگار خیییلی همو دوستداشتیم میمردیم برا هم 

باهم راحت بودیم ی دفه خونوادش رفته بودن تهران برادعمل بینی خاهرش من رفتم براش ناهار درست کردم خوردیم رفتیم بیرون بجز خونوادم همه مارو باهم دیدهوبودن صابکارمم میدونس.میزاشت باهم باشیم ولی هیییچ کار بدی نداشتیم باهم برام خوراکی یا کادو میوورد دم درمون یا محل کارم باهزار نفر بود ولی امروز باهاشون بود میزاشتشون کنار میگف هیشکی تو نمیشه همه میگفتن لاشیه ولش کن محلش نمیدادم ولی باز ۲ روز قهر میبودیم دوباره..کلا خونوادش میدونستن باهمیم عممش باما همسایه بود اونم منو زیر نظر داشت.خییلی براهم خرج میکردیم🥴

.امروز بعد چن سال هموت خیابون دیدیم هی میرف دور میزد میومد🥺🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا نجاتم بدهههههههههه😤😣
مثلا بشوهرم میگم تنها نمیرم خیابون. یا ازونجا میترسم. یا ازین چیزا. شوهرم میگه خل شدی. کی به اینچیزا ...

حالامن توزمینه های دیگه اینجوری نیستم،اول چراولی بعد داداشم دعوام کردگفت خجالت بکش تومیخوای تواین جامعه زندگی کنی،زرنگ باش،یه چاقوکوچیکم بهم داد😂مثلا مواظب خودم باشم،یه بارمیخواستم باهاش یکی روبزنم آخه میخواست گوشیموبدزده😂😂داداشم گفت حالادیگه نگفتم فاطی کوماندوبشو که😂😂

...
حالامن توزمینه های دیگه اینجوری نیستم،اول چراولی بعد داداشم دعوام کردگفت خجالت بکش تومیخوای تواین جا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂منم سکته میکردم اینجور وقتا