2777
2789
چطور

خب بهش ایمان داشتم کتاب راز را بخون کمکت میکنه

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستان خواهشا یکی توضیح بده قانون جذب چیه؟

من تاپیک اموزشی زدم در موردش 

تو تاپیکام بگردید پیدا میکنید

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

حس مثبت وخوب داشته باشی اتفاقای خوب واست پیش میاد اصلش همینه اینک میگن ب خونه و ماشین فک کن جذبش م ...

فکر خودش به تنهایی قدرتی نداره

فکر باید با احساس همراه باشه ولی به خونه مورد علاقت فکر میکنی ولی احساست، احساس حسرت و نداشتن اون خونه ست یعنی ارتعاش منفی داری میفرستی 

در نتیجه برعکس عمل میکنه برات

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

میگم هنوز نیومده چطدر تحقق پیدا کرد

چون تیزهوشان قبول شدم و دارم میرم مدرسه اش 

داره امضام واقعی میشه نگفتم پیدا کرد گفتم داره پیدا میکنه 

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          

قانون جذب وقتی درست میشه که بهش ایمان داشته باشی تو میگی هنوز وقتش نرسیده بعنی ایمان بهش نداری من تو ذهنم حس میکنم تحقق پیدا کرده قانون جذب اینه

فکر خودش به تنهایی قدرتی نداره فکر باید با احساس همراه باشه ولی به خونه مورد علاقت فکر میکنی ولی اح ...

همه اینارو میدونم

کلی کتاب خوندم

دوره امیرشریفی رو ثبت نام کردم

الکیه همش

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
همه اینارو میدونم کلی کتاب خوندم دوره امیرشریفی رو ثبت نام کردم الکیه همش

این فکر شماست

وگرنه هزاران نفر داران نتیجه میگیرن

بنده هم یکی از اون هزاران نفر

چون تیزهوشان قبول شدم و دارم میرم مدرسه اش  داره امضام واقعی میشه نگفتم پیدا کرد گفتم داره پید ...

دعا کن امضا منم واقعیت پیدا کنه

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات