2777
2789
عنوان

دوست مجازی😌

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 46 پست
اره بد  ضربم خوردم

عشقه مجازی ونبایدقبول داشته باشی🙂

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشقه مجازی ونبایدقبول داشته باشی🙂

عشق ک نیست  بنظرم ی جور پر کردن تنهایی آدمه

من ۴سال با ی اقاپسر مهربون بودم مجازی  و خودمم دسته گل خواستگاریشو انتخاب کردم  و امیدوارم هرکجاهست خوشبخت باشه

عشق ک نیست  بنظرم ی جور پر کردن تنهایی آدمه من ۴سال با ی اقاپسر مهربون بودم مجازی  و خودم ...

وایییئ واقعا🙃

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
عشق ک نیست  بنظرم ی جور پر کردن تنهایی آدمه من ۴سال با ی اقاپسر مهربون بودم مجازی  و خودم ...

ارع خوب عشق مجازی اصلا خوب نیست 

ولی دوستی چرا خیلی خوبع

عزیزمم😍

ᴅᴏɴ'ᴛ ᴛʀᴜsᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ ʟɪғᴇ ɪs ғᴜʟʟ ᴏғ ғᴀᴋᴇ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ 
بله  خیلی پسرمودب و خوبی بود  و هیچوقت هم پشیمون نیستم بابت ۴سال عمری ک با کمک اون گذشت م ...

چه عالی😍

واقعاایوووول🤩😍

من فداتشم نفسم 🤩تو بهترین دوست دنیا که نه بهترین خواهر دنیایی مرسی که هستی عشقم 😘😘😘😘🥰

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
بله این خانوم خیلیی خوش اخلاق هستن و چهره مهربونی دارن تبریک میگم بابت همچین دوستی❤

نظر لطفته عزیزم🥰

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
@twinkelgirl   @sama_w     عشقام

😘😘😘😘😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕💕💕عزیز دلمی جیگرررررررررر😍😍😍😍😍😘😘😘

@fati_tork  

@sama_w  بیا بد سلیقه😐😂😂😂😂😂شوخی کردمااااا جدی نگیری

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
😘😘😘😘😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕💕💕عزیز دلمی جیگرررررررررر😍😍😍😍😍😘😘😘 @fati_tork     ...

بدسلیقه خودتی 

مرسییی هستییی😍😍😍😍

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر