2777
2789
عنوان

سخت خوابیدن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 30 پست
نه من از اول بچه هامو به ساعت خواب مشخص عادت دادم . بزرگه ۹ سالشه ساعت ۸ میره میخوابه کوچیکه ۱۵ ماهش ...

ساعت ۷ میخوابه کی بیدار میشه؟در طول روز هم میخوابه؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم ۲ سالشه هرشب ساعت ۱۰ سه تایی میریم روتخت براش قصه میگم یکم ورجه‌وورجه میکنه میخوابه.تقریبا ۲۰ ...

خیلی هم خوب آن شالله ک همیشه به حرفتون گوش کنه ویزای خوب یاد بگیره

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖

من یه مدت دخترم اینجوری شده بودن شبا تا ۲ بیدار بود از اونور روز ۱۱ بیدار میشد وظهر ساعت ۴ تا ۶ میخوابید،،

دیدم اینجوری نمیشه یه چند روز به زور نزاشتم ظهرا بخوابه خوابش تنظیم شد.الان شبا ساعت ۱۲ونیم میخوابه(طفلک به هوای ما بیدار میمونه و الا تا وقتی  بخوابیم ۱۰۰بار خمیازه میکشه ویدفعه میبینیم رفته خوابیده تو جاش)تا ۹ونیم صبح خوابه،،ظهر هم ۲ونیم تا ۴میخوابه .

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
۶.۵ صبح بیدار میشه . بله دو بار میخوابه .

جدی یعنی دوبار درطول روز میخابه بعد ۷ هم میخابه بعد چند شام میدی بهش  خوش بحالت کاش منم بچم یاد بگیره  من بچه ۱۰ صبح بیدار میشه عصر نمیخابه یک تیکه بیداره تل ۱۲ و نیم یک دیگه میخابه اونم با بدبختی خیلی رشدش کنه ک کم اشتها البته ۳ سال داره

و خداوند انسان را در سختی ها افرید
ظهر نخوابن  اینکه شما سرساعت خاصی خاموشی بزنین به شرط اینکه خودتونم بخوابین نه گوشی به دست به ...

اینکار کردین ولی نمیزاره خاموش کنیم برق رو یا حتی تلویزیون رو

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖
من یه مدت دخترم اینجوری شده بودن شبا تا ۲ بیدار بود از اونور روز ۱۱ بیدار میشد وظهر ساعت ۴ تا ۶ میخو ...

چقدر عالی خدا حفظشون کنه

جدی یعنی دوبار درطول روز میخابه بعد ۷ هم میخابه بعد چند شام میدی بهش  خوش بحالت کاش منم بچم یاد ...

اره دو بار میخوابه. اگه خواب اولش یک ساعت و خورده ای بشه خواب دومش حدود ۴۵ دقیقه میشه . ساعت ۵ شام میدم . اره ۷ کاراشو کردم اماده خوابه میریم لالا .مرسی عزیزم . از اول سخت بگیری عادت میکنن من وسط عروسی هم دختر بزرگم که کوچیک بود راس ۷ خوابید . تا اخر عروسی هم بیدار نشد.

منم البته من اگه ظهری نخوابه ۱۲بیهوش میشه.....راستی اون تایپک اولیتون خوندم همسرتون ارتشیه؟ما بندر ج ...

نه یه یگان دیگه هستن خوشحال میشم از تجربیاتتون داخل شخصی برام بگید

قربان شما.همچنین کوچولوی شما رو❤

ممنونم گلم زنده باشین در این شب های عزیز التماس دعا

اره دو بار میخوابه. اگه خواب اولش یک ساعت و خورده ای بشه خواب دومش حدود ۴۵ دقیقه میشه . ساعت ۵ شام م ...

چقدر عالی.. خداحفظشون کنه بازم از تجربیات تربیت فرزند برامون بگید