2777
2789
عنوان

چه جوری دل نبندم

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حمله نکنید بهم‌تتها راهش اینه که ۳ تا همزمان باشن یکیش بره ۲ تای دیگه هست توجه هم یک سوم میکنی 

👍😅

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
شروع نکن دوستی معمولی وجود نداره  همیشه یک یواشکی یه احساسی داره

ن اینطور نیس من دوست و رفیق قدیمی از جنس مخالف زیاد دارم ک رابطمون معمولیه و گاهی از هم حالی می پرسیم حسی هم جز رفاقت بینمون نیس

در گریختن رستگاری نیست ! بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند …
اصلا وارد رابطه نشو ک ضربه میبینی تجربه کردم ک میگم... عاشقی ادمو از بین میبره

خودم تجربه کردم تاپیک قبلم هست عشق قبلم که جفتمون همزمان باهم همو ول کردیم میخواییم پیش هم برگردیم یه صحبت بکنم یه صحبت کردن اجتماعی 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.

ببخشید، بهتره وارد ارتباط نشید، وگرنه دیگه دست خودتون نیست، اول‌ شاید دست شما باشه ولی وقتی پای دل وسط بیاد منطق وجود نداره، خودتون را با چیزای دیگه سرگرم کنید، خدا به موقعش نیمه گمشده شما را بهتون میرسونه، انشاءالله، ولی ارتباطات اجتماعی اجتناب ناپذیر هست و اشکالی نداره، به شرطی که حدود رعایت بشه. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.