2777
2789

متوجه شده که تو با همین حرفا باهاش میمونی و خودتم بدت نمیاد اینجوری ادامه بدی ‌...

مهم نیست فاز پسر چیه 

مهم این هست که تو بهش اهدافت را بفهمونی و سر هدفت وایسی

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه شده که تو با همین حرفا باهاش میمونی و خودتم بدت نمیاد اینجوری ادامه بدی ‌... مهم نیست فاز پسر ...

باور کن غیرمستقیم بارها بهش گفتم حتی دو ماه بلاکش کردم باز سرو کله اش پیدا شده بازهم همون رفتارها

باور کن غیرمستقیم بارها بهش گفتم حتی دو ماه بلاکش کردم باز سرو کله اش پیدا شده بازهم همون رفتارها

خب وقتی سر و کله ش پیداش شده ،جواب شما و برخوردتون مشخص میکنه دیگه .‌.

کلا هیچ وقت دختر نباید در مقامی قرار بگیره که پسر تعیین تکلیفش را کنه ‌‌.‌‌

همون موقع سراغت را گرفت ،بهش باید بگی ،من تو رابطه های بی هدف وارد نمیشم ... اگه تو هدف نداری یا اولویتت نیست من برام مهمه... 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
خب وقتی سر و کله ش پیداش شده ،جواب شما و برخوردتون مشخص میکنه دیگه .‌. کلا هیچ وقت دختر نباید در مق ...

این بار بهم پیام بده مستقیم می پاشم بهش دیگه

چون بارها غیرمستقیم گفت که متاسفانه پسرا اصن غیرمستقیم نمی فهمن، 

می بینی جوابارو ؟ کاش اینارو خودش هم می دید

واقعا خستم كرده 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak