2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 26 پست

منم ناخواسته باردار شدم پارسال خودم اصرار به سقط داشتم شوهرم راضی نبود سقطش کردم اما با شیاف و آمپول 

هنوزم میگه میگم شرایط بچه دیگه رو نداریم بازم حواست نباشه سقط میکنم

داروهای گیاهی نخور یه موقع سقط نمیکنی بچه مشکل دار دنیا میاد برو دکتر زنان یه روش درست درمون پیش بگیر یا اگه میخوای حتمن همسرت رو متقاعد کن که بچه رو میخوای

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
بم رازیانه داد ریختم دور گفتم خوردم امروز میخاد داروی جدید بم بده

نخور عزیرم اگه نخواد سقط شه نمیشه فقط استرس اینکه نکنه با این کارا باعث بشی بچه ی مشکلی پیدا کنه رو داری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دست یه ادم حسابی بار نیاد اره عین یه تف میشه 

شما هم خواهر ندیده ی من

بچه نداری درسته؟ اینکه خداازت بگیره یه حرفه اینکه خودت سرنوشتی رو تغییر بدی یه حرف

همونجور که ممکنه عین تف شه ممکنه خداوند توسط اون به خیلیها منفعت برسونه و ادم نمیدونه

خدا کمکش کنه تا بهترین تصمیم رو بگیره

سقط برای من پیش اومده ناخواسته.چنان منو درهم کوبوند که انگار همین دیروز بوده.وای به اونیکه از قصد باشه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

آخه چطور وقتی شوهرت کار درست حسابی نداره میخوای خرج سونوگرافی و آزمایش و زایمان و بیمارستان و بعد اون پوشک و سیسمونی و شیر خشک بدی؟! اگه واقعا شرایط خوبی ندارید دنیا نیاد بهتره. اما با داروی گیاهی نه. قرص و شیاف. 

شما هم خواهر ندیده ی من بچه نداری درسته؟ اینکه خداازت بگیره یه حرفه اینکه خودت سرنوشتی رو تغییر بدی ...

عزیزم یه بچه ۲۰ ماهه دارم 

میدونم چقدر به یه مادر را اعصاب نیاز داره 

چقدر به امنیت روحی و ماااالی نیاز داره 

بچه زاییدن کاری نداره بچه بزرگ کردن هم کاری نداره 

انسان تربیت کردن خیییییییلی کار داره 

ما حق نداریم یه انسان و واسه خاطر احساسات پوچ و مسخرمون وارد این دنیا کنیم که حتی امکانات نگه داریشو مداریم 

منم ناخواسته باردار شدم پارسال خودم اصرار به سقط داشتم شوهرم راضی نبود سقطش کردم اما با شیاف و آمپول ...

عزیزم که اینقدر راحت و محکم و بی احساس راجب کشتن یه انسان بیگناه حرف میزنی

دیدم تاپیک زدی راجب خودکشی و نهیش کردی

پس چرا میتونی کشتن کس دیگه ای رو اگر بازم پیش بیاد ادامه بدی؟ نمیدونم انسانها باهم متفاوتن و ادمیزاد میتونه هرجور احساسی داشته باشه 

لابد یه زن هم میتونه اینجوری راجب مرگ بچش حرف بزنه

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
عزیزم یه بچه ۲۰ ماهه دارم  میدونم چقدر به یه مادر را اعصاب نیاز داره  چقدر به امنیت روحی ...

خودت میدونی عزیزم 

چون تاپیک زدی بحث کردیم و هرکس نظری داره

همونجوری که حق نداری بقول خودت بچه ای با سرنوشت بد بیاری حق هم نداری برای لذتت و سهل انگاری نطفه ای رو باعث بشی.

جلوگیری طبیعی اصلا مگه جلوگیری هست که کسی که اینقدر با بچه مشکل داره پیش بگیره

عزیزم که اینقدر راحت و محکم و بی احساس راجب کشتن یه انسان بیگناه حرف میزنی دیدم تاپیک زدی راجب خودک ...

جنین با بچه فرق داره 

خودکشی با سقط متفاوته 

من نهی از خودکشی کردم که موازنات دنیا بهم نریزه بچه ای بی مادر بزرگ نشه خودکشی کار پسندیده ای نیست

اینکه شرایط بزرگ کردن یه بچه رو نداشتم تصمیم به سقط گرفتم به شما و هیچ کس دیگه مربوط نیست 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
جنین با بچه فرق داره  خودکشی با سقط متفاوته  من نهی از خودکشی کردم که موازنات دنیا بهم ن ...

بله صددرصد 

تاپیکه و بحث و هزار جور عقیده.

شما کار صحیح رو کردی و موضوع بحث استارتر بود.

مطمئنم شما صلاح زندگیتونو بهتر از هرکسی میدونین

بنده جسارت نکردم

بله صددرصد  تاپیکه و بحث و هزار جور عقیده. شما کار صحیح رو کردی و موضوع بحث استارتر بود. مطم ...

مچکرم