2777
2789
عنوان

خدایی چخبر تونه انقد شلوغی!!!!!!با این اوضاع همه میمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 90 پست
اگه خدا بخواد آن شالله چیزی نمیشه

چقدر احمقانه😑😑

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
تو از نوادگان ارسطو فیلسوف یونانی هستی؟ نصف کتاب  فلسفمو واسه کنکور مرور کردم☺😊😀😁😂

😅😀😉😁

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا اگر شعور داشتن تو خونه میشستن عذا داری میکردن. امام حسین راضیه که جون این همه ادم و بچه به خطر ...

دیشب قیامت بود داداشم میگه چایی میدادن و غذا خیلی هم شلوغ بوده والا من ک از روزی محرم شده بیرون نرفتم 

۹۹/۹/۹به ارزو هام میرسم انشالا💑
برو بابا چند چندی ما کساییو گفتیم ک رفتن شمال.انقد وحشی هستی ک نمیخونی کامل پستارو فقط بدو بدو اومدی ...

خب دیگه صلوات بفرستید. بس کنید بحث رو مذهبی نکنید.بحث ما مسافرته

توهین.ممنوع#  

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هرکس میخواد تو سایت مشهور بشه تاپیکش پربازدید بشه تاپیک نرید عزاداری کرونا داره بزنه 😓😓😓😓 خوب جواب میده

اگه چندتا فحشم بذارید تنگش که چه بهتر😓😓😓😓😓

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

وحشیا من با عزاداریا کاری ندارم.امام حسین ب کمرتون بزنه

وحشی ذاتته

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
خب دیگه صلوات بفرستید. بس کنید بحث رو مذهبی نکنید.بحث ما مسافرته توهین.ممنوع#  

نه اخه یکی از کاربرا گفت اینایی ک میرن شمال مثل میمونن کسی از عزاداری امام حسین حرفی نزدن تمام این بیشعورایی ک منو قضاوت کردن انشالله دستای قطع شده حضرت عباس زبون نیش دارشونو قطع کنه لال از دنیا برن.لعنت بر زبوناشون وحشیا

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وحشی ذاتته

باباته

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

هیچ وقت به هموطنان خودمون ومردمی که عزا داری میکنن برای امام حسین بیشعور خطاب نکنیم

کسی که به اسم عزاداری قاتل هموطناش میشه بیشعوره دیگه . اسم‌دیگه ای روش نمیشه گذاشت خوب 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
اینا گشنه ان بیچاره حسین که بهانه خریت اینها شد

چرا به همه توهین میکنی و اسم ائمه رو با بی ادبی ادا میکنی ؟!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

دیشب قیامت بود داداشم میگه چایی میدادن و غذا خیلی هم شلوغ بوده والا من ک از روزی محرم شده بیرون نرفت ...

ما دیشب اومدیم مونه خالم چون هرسال عاشورا نذری میده باید کمکش کنیم.هرسال ناهار میداد امسال تعطیل کرد فقط غذا میده بیرون.به همسایه ها هم گفته نیان.آخه میانکمک واسه غذا پختن.به ما هم گفت هرکی میخواد غذا ها رو بریزه تو یه بار مصرف باید ماسک و دستکش بزنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

منظورتون منم

ن اینکه مردم برن تو جاهای شلوغ بعد هر کی قسمتش باشه کرونا میگیره.

مگه قرعه کشی شرکت میکنن خواهر؟

کرونا پیرو جوون حالیش نیست.