2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 53 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واژینیسموس داری چیزی که منم دارم خیلی سخته😭

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  

واژینیسموس داری عزیزم

راهشم انجام کگل و کار با دیلاتوره 

بیشتر از نمیتونم توضیح بدم اگه کمک خواستی بهم پیام بده ادرس ی پیج رو بهت میدم 

مطمئنم خوب میشی اطرافیان من همه درمان شدن

واژینیسموس داری چیزی که منم دارم خیلی سخته😭

عزیزم درمان داره

بهم پیام بدم ی ادرس پیج هست تو اینستا برو مطالبشو بخون دونه دونه یاد میده چیکار کنی گروه دارن برا بچه هایی ک واژینیسموسن خیلیا خوب شدن...

اگ واقعا دوس داری درمان شی راهش وجود داره گلم 

درمان نشدی؟  عضو شو تو اون کانالی که گفتم و به ادمیناش پیام بده

نه من اوایل شوهرم انقد دعوا میکرد باهام

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  
عزیزم درمان داره بهم پیام بدم ی ادرس پیج هست تو اینستا برو مطالبشو بخون دونه دونه یاد میده چیکار کن ...

منم دوس دارم درمان بشم عقد هستم ولی بازم

عزیزم عضو این کانال شو و به ادمیناش پیام بده درمانت اینجاست شک نکن همین که تو این روز خدا راه درمانت ...

عزیزم شما اطلاعی نداری کسی ک واژینیسموس داره چ نوع زایمانی براش مناسبه؟ تو شهرمون برا من سز نمینویسن از طبیعیم میترسم از معاینه

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆