2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 37 پست
اونقدر تو این اینترنت نوشتا های متفاوت گذاشتن ادم نگران میشه ممنون از راهنماییتون 

نه نگران نباش چیزی نیست ..

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آهان نترس گلم اگه شک هم داشتی بعد عاشورا برو پزشک زنان

بعله بعد پریودم میرم دارو هام تموم شده دکتر گفته برم تا مشکل تنبلیم حل شه به دکتر میگم 

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  
پریودیت نامنظم بود ....علائمش چی بود که رفتی دکتر

اره یه ماه نشدم عادت بعدش رفتم خودشم من وقتی پریود میشم ۱۲ روز طول میکشه لک بینیم قطع نمیشه تا پریود بعدیم 

من وقتی قرص استفاده میکردم معمولا ۵ روز بعد قطع پریود میشدم اما این سری شده ۳ روز واسه اون شک کردم 

اره یه ماه نشدم عادت بعدش رفتم خودشم من وقتی پریود میشم ۱۲ روز طول میکشه لک بینیم قطع نمیشه تا پریود ...

اها....پرده بکارت فقط بانزدیکی و حالا اتفاق های خاص و ضربه های شدید از بین میره زیاد نگران نباش زندگی کن...من تا مجرد بودم زندگی نکردم مث تو همش نگران بودم و تزس داشتم...

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اها....پرده بکارت فقط بانزدیکی و حالا اتفاق های خاص و ضربه های شدید از بین میره زیاد نگران نباش زندگ ...

مرسی چشم واقعا خواهری کردین واسم اجرتون با امام حسین ممنونم 💖💖💖💖💖💖

مرسی چشم واقعا خواهری کردین واسم اجرتون با امام حسین ممنونم 💖💖💖💖💖💖

عزیزمی کاری نکردم وظیفه اس بهم نوعم آرامش بدم....💖💖💖💖💖🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
منم مجردم و تنبلی دارم قرص ال دی داااااغون ترم کرد

اخه ال دی نیست که اسپرو نولاکتون و یه قرص دیگست به من داده دکترم 

اخه ال دی نیست که اسپرو نولاکتون و یه قرص دیگست به من داده دکترم 

نشنیدم تاحالا اسمشو..من رفتم پیش یه دکتری ال دی بهم داد از اونا ک روش نوشته شنبه یکشنبه😐وقتی خوردم دوماه تمام پری بودم و بدنم داغون شد رفتم پیش یه دکتردیگه گفت اصلاا نباید ب دختر مجرد ال دی بدن اینا چی با خودشون فکرمیکنن ک اینارو تجویز میکنن!الان دیگ هرچی میخورم گیاهی و غیر گیاهی روم اثر نداره😑

🤍🐼🥥
نشنیدم تاحالا اسمشو..من رفتم پیش یه دکتری ال دی بهم داد از اونا ک روش نوشته شنبه یکشنبه😐وقتی خوردم ...

نه والا مال منم شنبه یک شنبه داره ولی دکترم گفت اینا الدی نیستن قرص مخصوص اسمشو واست مینویسم از دکترت بپرس