من به یه خانم مومن و معتقد زیر ۳۰ سال و خوش سیما و بلند قد برای تخمک اهدایی در کرج یا تهران کمک میخواهم اگه کسی هست لطفا بگه و مومن بودن برام خیلی مهمه ممنون میشم کمک کنید
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستش ب نظر من یا ربط نداره یا اگ داره اونقدرا موثر نیست من زیاد دیدم پدر مادر مذهبی بچه ب عکسشون شده یا پدر مادر ازاد بچه مذهبی شده البته اونایی ک ظاهری و برای رضایت خانواده مذهبی خودشون ادای مذهبی هارو در میارن و فاکتور بگیریم
پس چرا از مادر و پدر نمازخون بچه بى نماز متولد ميشه؟؟؟؟
میگیم اثر داره ولی عملکرد آدمها بخشیش ژنتیکه و بخشی اکتسابی. که تربیت و پرورش میتونه تکمیل ش کنه . میل به خداپرستی در فرزند هست ولی تو تربیت کوتاهی شده و کاهل نمازه مثلا یا حرام خور و ...