2777
2789
عنوان

ب نظرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 27 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره همسرم برا همکارای دیگشم همیجوره ولی اونا مردن

تنها زن همکار این خانومه؟

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

خوب علتشو ازش نپرسیدی؟

میگه دوسش دارم ولی هیچی بینمون نیست اون شبی هم ک ما رو دعوت کرد همسرم نبود من خیلی ناراحت شدم چون صرفا منو دعوت کرده بود ک شکم بره و چون باردارم اذیت نشم ولی بدتر شدم 

میگه دوسش دارم ولی هیچی بینمون نیست اون شبی هم ک ما رو دعوت کرد همسرم نبود من خیلی ناراحت شدم چون صر ...

ینی چی که دوستش دارم...عزیزم من اصلا تو جایگاهی نیستم که بخوام قضاوت کنم شایدم واقعا به عنوان یک همکار براش محترمه وگرنه همین کادو دادنم میتونست مخفیانه باشه که نه شماها بفهمید نه همکارای دیگه...بشین با شوهرت حرف بزن متوجش کن که این کارش باعث ناراحتی فکریت میشه ولی حالت پرخاش هم نگو با سیاست های خودت حرف بزن

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

ینی چی که دوستش دارم...عزیزم من اصلا تو جایگاهی نیستم که بخوام قضاوت کنم شایدم واقعا به عنوان یک همک ...

هدیه رو تو خیابون ب همسرم داده نه تو محل کار ،بعدم من خودم چون باهوشم اون شب حس کردم همسرم تیشرتی ک پوشیده نداشته تو لباساش صبح ازش پرسیدم گفت اون بهم داده چون قول داده دروغ بهم نگه راستاشم عذابم میده